تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار «نظم نوین جهانی با نسل آرمانی»

راهپیمایی ۱۳ آبان امسال از ساعت ۹ صبح از میدان فلسطین به سمت لانه جاسوسی با شعار «نظم نوین جهانی با نسل آرمانی» در هزار شهر و شهرستان کشور در حال برگزاری است.

کد خبر: ۱۵۷۹۹۶
۰۹:۱۱ - ۱۳ آبان ۱۴۰۲

راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار «نظم نوین جهانی با نسل آرمانی»

دیدارنیوز: راهپیمایی ۱۳ آبان دقایقی پیش در تهران از میدان فلسطین به سمت لانه جاسوسی «سفارت سابق آمریکا در تهران» و همچنین در سایر استان‌ها با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه دانش آموزان و دانشجویان آغاز شد.

بر اساس اعلام سردار محمدرضا نقدی، رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت یوم‌الله ۱۳ آبان، سخنران راهپیمایی تهران، محمد باقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

نقدی در نشست خبری راهپیمایی ۱۳ آبان اعلام کرد که پیام این راهپیمایی هشدار به آمریکا خواهد بود که بداند اگر جنایت را در حق مردم مظلوم فلسطین این طور ادامه دهند پاسخ‌های جدیدی دریافت خواهند کرد.

حاضران در راهپیمایی امروز، ضمن محکومیت جنایت‌های رژیم غاصب اسرائیل با همدستی آمریکای جنایتکار، حمایت خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی و گروه‌های مقاومت فلسطینی اعلام و همراهی و همدردی خویش با ملت مقاوم و مظلوم غزه را اعلام می‌کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها