تیتر امروز

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پایان جنگ با توافق حماس و اسرائیل/ ظریف: طراحی معامله عزتمندانه با آمریکا/ نیروهای نامحسوس برای رصد شهروندان

این صد و بیست و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با مرتضی افقه؛ اقتصاددان

«اقتصاد ایران در چنگال تفکرات و سیاست‌های ضد توسعه!»

در برنامه «اقتصاد پلاس»، سید مرتضی افقه، استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز و تحلیلگر مسائل اقتصادی، با تاکید بر نقش کلیدی نیروی انسانی در توسعه کشور، هشدار داد که ایران حتی با منابع طبیعی...
جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس:

جواد میری: در جنگ ۱۲ روزه این «مردم» بودند که تصمیم به تغییر نظام نگرفتند/ «حسینیه» کردن «کاخ سفید» به کجا رسید؟/ چند درصد از کسانی که ژست انقلابی می‌گیرند، وضعیت مردم را درک می‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود به سراغ سید جواد میری استاد دانشگاه و جامعه شناس رفت؛ او در این برنامه از تاثیرات مکانیسم ماشه بر جامعه و آینده ایران گفت.
تذکر یک نماینده به قالیباف

صباغیان: مجلس باید در جریان نحوه کمک به حماس قرار بگیرد

محمدرضا صباغیان، نماینده مهریز در مجلس یازدهم در تذکری خطاب به قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی درباره جنگ در غزه گفت: لازم است در مجلس جلسات غیرعلنی برگزار شود تا نمایندگان در جریان سیاست‌های دولت نسبت به وضعیت حماس و کمک به آن‌ها قرار بگیرند، چرا که اطلاعات کنونی ما تفاوتی با شهروندان عادی ندارد.

کد خبر: ۱۵۷۱۲۴
۱۰:۳۷ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲

صباغیان: مجلس باید در جریان نحوه کمک به غزه قرار بگیرد

دیدارنیوز: محمدرضا صباغیان، نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان باید در جریان نحوه کمک به مردم غزه قرار بگیرند.

نماینده مهریز در مجلس یازدهم ضمن درخواست از رئیس مجلس برای حضور در دیگر کشور‌ها در جهت حمایت از غزه، خواستار برگزاری جلسه غیرعلنی صحن به منظور ارائه اطلاعاتی پیرامون سیاست‌های دولت و نحوه کمک‌رسانی به مردم غزه شد.

محمدرضا صباغیان بافقی در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه ۲۳مهرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری خطاب به رئیس مجلس گفت: هم اکنون شرایط سخت و اسفباری برای غزه ایجاد شده است و مردم این منطقه روز‌های سختی را می‌گذرانند، بنابراین انتظارمان این است که حداقل همانطور که وزرای انگلیس و دیگر کشور‌ها و مسئولان آمریکا راه افتاده اند و در حمایت از اسرائیل به کشور‌های مختلف می‌روند، حضرتعالی نیز در این زمینه حرکتی انجام دهید.

نماینده مردم مهریز و بافق و بهاباد و خاتم و ابرکوه در مجلس یازدهم ادامه داد: البته من خبر دارم شما در این زمینه با مسئولان تعدادی از کشور‌ها تماس داشته اید، ولی نیاز است در برخی جا‌ها حضوری بروید، چرا که غزه در شرایط بسیار سختی قرار دارد.

وی تصریح کرد: اینکه در مجلس اعلام حمایت کردید، اقدام خوبی است، ولی واقعیت این است که این موضوع بسیار مهم بوده و جنابعالی باید در این زمینه حضور بیشتری داشته باشید، ضمن اینکه لازم است در مجلس جلسات غیرعلنی برگزار شود تا نمایندگان در جریان سیاست‌های دولت نسبت به وضعیت حماس و کمک به آن‌ها قرار بگیرند، چرا که اطلاعات کنونی ما تفاوتی با شهروندان عادی ندارد.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر
امروز جمعه ۱۸ مهر