تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
برای حضور در تورنمنت اردن صورت گرفت

دعوت ۲۳ بازیکن به اردوی تیم‌ملی؛ ۸ نفر خط خوردند

امیرقلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اسامی ٢٣ بازیکن را برای حضور در اردوی تیم ملی در تورنمنت اردن معرفی کرد که در این میان ۸ بازیکن به دلیل مصدومیت در این فهرست حضور ندارند.

کد خبر: ۱۵۶۸۶۸
۲۲:۵۷ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲

۲۳ بازیکن به تیم‌ملی دعوت شدند

دیدارنیوز: سرمربی تیم ملی فوتبال ٢٣ بازیکن را به اردوی این تیم جهت حضور در تورنمنت اردن دعوت کرد.

نفرات دعوت شده به تیم ملی: علیرضا بیرانوند، پیام نیازمند، سید حسین حسینی، احسان حاج صفی، میلاد محمدی، شجاع خلیل‌زاده، محمدحسین کنعانی‌زادگان، مرتضی پورعلی‌گنجی، محمد دانشگر، امین حزباوی، صادق محرمی، رامین رضاییان، روزبه چشمی، سعید عزت‌اللهی، احمد نوراللهی، محمد محبی، جواد حسین‌نژاد، مهدی طارمی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، مهرداد محمدی، کریم انصاری‌فرد و سردار آزمون.

بر اساس این گزارش، علی قلی‌زاده، مجید حسینی، علی کریمی، مهدی ترابی با وجود برگشت به شرایط تمرینی بدلیل خطر مصدومیت مجدد به این اردو دعوت نشدند تا در اختیار کادر فنی و پزشکی باشگاه خود جهت تکمیل فرایند درمانی و آمادگی جسمانی قرار گیرند.

همچنین وحید امیری، میلاد سرلک، یاسین سلمانی و امید نورافکن نیز بدلیل مصدومیت در این فهرست حضور ندارند تا فرایند درمان خود را تکمیل کنند.

بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی باید ساعت ١٢ خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند. به منظور تداوم نظم رسانه‌ای، حضور خبرنگاران همزمان با معرفی ملی‌پوشان به کادر فنی مجاز نیست.

اعلام برنامه نخستین تمرین تیم ملی در تهران

نخستین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال برای حضور در تورنمنت اردن فردا برگزار می‌شود.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، پس از دعوت امیر قلعه‌نویی از ٢٣ بازیکن برای حضور در تورنمنت اردن، نخستین جلسه تمرینی تیم ملی فردا (دوشنبه) برگزار می‌شود.

این تمرین از ساعت ١۵:٣٠ در زمین تمرینی مرکز ملی فوتبال آغاز می‌شود و حضور نمایندگان رسانه‌های گروهی در ٢٠ دقیقه نخست با در دست داشتن کارت خبرنگاری وزارت ورزش و جوانان مجاز است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر