تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

چرا استیضاح «عین‌اللهی» از دستور کار خارج شد؟

مریم شاهسمندی در مطلبی با عنوان «استیضاح وزیر بهداشت چرا از دستور کار خارج شد» نوشت: «بهرام عین‌اللهی در این دو سال و اندی وزارت خود نه تنها هیچ کدام از کمی و کاستی‌های حوزه بهداشت و درمان را نپذیرفته که تمام آن‌ها را با آمار‌هایی بدون پشتوانه علمی زیر سوال برده است.»

کد خبر: ۱۵۶۸۱۱
۲۰:۱۲ - ۱۵ مهر ۱۴۰۲

چرا استیضاح «عین‌اللهی» از دستور کار خارج شد؟

دیدارنیوز: آبان ماه سال ۱۴۰۱ بود که خبر‌های رسیده از مجلس نشان می‌داد استیضاح وزیر بهداشت و درمان یک قدم تا وصول فاصله دارد، اما به ناگهان همه‌چیز منتفی شد. حالا این روز‌ها اظهارنظر‌های پی در پی بهرام عین‌اللهی و البته ادعا‌هایی که متاسفانه نه پایه و اساس عملی دارند و نه حتی آماری باعث شده تا این سوال برای بسیاری از فعالان حوزه بهداشت و درمان پیش بیاید که چرا استیضاح وزیر بهداشت و درمان به ناگهان از دستور کار مجلس خارج شد و دیگر هیچ پیگیری در مورد آن صورت نگرفت.

چطور ممکن است یک وزیر آن هم در حوزه مهمی مانند بهداشت و درمان کشور نه تنها اشراف کامل به حوزه کاری خود نداشته باشد بلکه در بسیاری از موارد با دادن اطلاعات اشتباه به مردم آن‌ها را گمراه کند. بهرام عین‌اللهی در این دو سال و اندی وزارت خود نه تنها هیچ کدام از کمی و کاستی‌های حوزه بهداشت و درمان را نپذیرفته که تمام آن‌ها را با آمار‌هایی بدون پشتوانه علمی زیر سوال برده است.

از ادعای داشتن یکی از بهترین سیستم‌های بهداشتی و درمانی در دنیا گرفته تا بالا بودن میزان ضریب هوشی ایرانیان نسبت به کل دنیا همه و همه حرف‌های بدون مدرک و استنادی هستند که این روز‌ها وزیر بهداشت و درمان از هر فرصتی برای ابراز آن‌ها استفاده می‌کند. هر بار حرف از کمبود دارو و گرانی درمان می‌شود عین‌اللهی نه تنها این مشکلات را نمی‌پذیرد که معتقد است هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. این در حالی است که حالا مردم به این دلیل که توان پرداخت هزینه‌های درمانی خود را ندارند یا از بیمارستان‌ها فرار می‌کنند یا اجساد عزیزانشان را رها کرده و قید برگزاری مراسم مرسوم را هم می‌زنند.

علاوه بر همه این‌ها بسیاری از بیماران سرطانی تنها به این دلیل که دیگر توان پرداخت هزینه‌های درمانی خود را ندارند از چرخه درمان خارج می‌شوند و باز هم وزیر بهداشت و درمان مدعی است که هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد. نمایندگان مجلس نیز بار‌ها و بار‌ها ثابت کرده‌اند به جای اینکه نماینده واقعی مردم باشند و برای حقوق حقه آن‌ها تلاش کنند بیشتر بله قربان گوی دولتی هستند که تاکنون کارنامه موفقی از خود ارایه نداده است. چطور ممکن است با این موج از مهاجرت پزشکان و پرستاران در کشور مواجه باشیم و باز هم مدعی داشتن یکی از بهترین سیستم‌های درمانی باشیم.

چطور ممکن است وضعیت بد بیمارستان‌های دولتی را نبینیم و همچنان مدعی ارایه بهترین خدمات به بیماران باشیم. مردم در بیمارستان‌های دولتی سرگردان مانده‌اند. کمبود پزشک متخصص، نبود تجهیزات بیمارستانی به‌روز شده، کمبود کادر درمان، نبود شرایط مناسب پذیرش همه و همه نمونه‌هایی از وضعیت اسفناک بیمارستان‌های دولتی در کلان‌شهر تهران است چه برسد به شهر‌های کوچک و دورافتاده. در حالی که مسوولان سازمان نظام پزشکی از کمبود پزشک متخصص کودکان حرف می‌زنند وزیر بهداشت در آخرین اظهارنظر خود از افزایش تخت‌های بیمارستانی کودکان می‌گوید و از اینکه ۳۲ میلیون نفر در کشور از بیمه رایگان برخوردارند و امید به زندگی در کشور به ۷۶ سال رسیده است. در نهایت باز هم می‌رسیم به همان نکته کلیدی تا وقتی که مسوولان باور نکنند مشکل وجود دارد هیچ اقدامی برای رفع آن صورت نمی‌گیرد.

وزیر بهداشت و درمان که یک بار تا پای میز استیضاح رفت و به سلامت بازگشت حالا دیگر برای پذیرفتن کمبود‌ها و کاستی‌های حوزه بهداشت و درمان که از قضا ارتباط مستقیم با جان و سلامتی مردم دارد کاملا فرافکنی می‌کند و هر آنچه در اظهارنظر‌های او مطرح می‌شود شرایط خوب وضعیت بهداشت و درمان در کشور است اظهارنظر‌هایی که با واقعیت حاکم بر جامعه فرسنگ‌ها فاصله دارد. حال باید دید هنوز هم نمایندگان مجلس تصمیمی برای استیضاح وزیر بهداشت و درمان ندارند؟

مریم شاهسمندی - روزنامه تعادل

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان