تیتر امروز

فوری: صداوسیما هدف حمله قرار گرفت/ شهادت ۸ نفر در خمین و یک پزشک گلستانی در تهران
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صداوسیما هدف حمله قرار گرفت/ شهادت ۸ نفر در خمین و یک پزشک گلستانی در تهران

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

واکنش جمهوری اسلامی به تکرار قرآن‌سوزی در سوئد

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی قرآن‌سوزی دوباره در سوئد را محکوم کرد و گفت: از منظر جمهوری اسلامی ایران ادعا‌های بدون عمل مقامات سوئدی در محکومیت و مخالفت با تعرض به قرآن کریم کافی نیست.

کد خبر: ۱۵۶۵۱۲
۰۹:۳۹ - ۰۹ مهر ۱۴۰۲

واکنش جمهوری اسلامی به تکرار قرآن‌سوزی در سوئد

دیدارنیوز: ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد را به شدت محکوم کرد.

کنعانی در این خصوص اظهار داشت: متاسفانه همچنان شاهد تکرار جسارت به مقدسات اسلامی در اقدامی مغایر با مبانی اصیل حقوق بشر هستیم. این اقدامات نفرت پراکنانه، هتاکی و تعرض به حقوق و ارزش‌های بیش از دو میلیارد مسلمان، در مقابل حضور منفعل پلیس سوئد که حفظ امنیت و ممانعت از تعرض به حقوق دیگران مهمترین مسئولیت آن بشمار می‌رود، صورت گرفته است که البته از ذهن مردم آزاداندیش و حقیقت جوی جهان هرگز پاک نخواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه خاطر نشان کرد: از منظر جمهوری اسلامی ایران ادعا‌های بدون عمل مقامات سوئدی در محکومیت و مخالفت با تعرض به قرآن کریم کافی نیست. بر این اساس از دولت سوئد انتظار می‌رود ضمن پایبندی جدی به اصول بنیادین حقوق بشر و تلاش برای ترویج اخلاق و همزیستی مسالمت آمیز ادیان از طریق انجام اقدامات عملی و موثر، به بدیهی‌ترین مطالبه مسلمانان و موحدان جهان مسئولانه پاسخ دهد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها