تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

صحبت‌های رستمیان و جوهری‌خو پس از برنز؛ «به همسرم زنگ می‌زنم»

هانیه رستمیان و امیر جوهری‌خو، دو عضو تیم ملی تپانچه کشورمان صبح امروز (شنبه) در فینال میکس تپانچه بادی ۱۰ متر بازی‌های آسیایی هانگژو موفق به کسب مدال برنز شدند.

کد خبر: ۱۵۶۴۵۰
۱۰:۲۰ - ۰۸ مهر ۱۴۰۲

صحبت‌های رستمیان و جوهری‌خو پس از برنز؛

دیدارنیوز: دو عضو تیم ملی تپانچه کشورمان از کسب مدال برنز بازی‌های آسیایی هانگژو ابراز خوشحالی کردند.

هانیه رستمیان عضو تیم ملی تپانچه پس از کسب مدال برنز این رشته در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی هانگژو گفت: خیلی خوشحالم و خدا را شاکرم که موفق شدیم در رشته میکس مدال برنز بازی‌های آسیایی را کسب کنیم. فینال پرفشاری را داشتیم، ولی موفق شدیم به هدفمان دست پیدا کنیم و مدال را کسب کنیم، این مدال را به مردم تقدیم می‌کنم. امیدوارم در مسابقات پیش‌رو نتایج بهتری کسب کنیم.

وی افزود: عملکردم در این مسابقات خوب بود و در ۲۵ متر ششم شدم، هر چند انتظار خودم مدال بود، اما در میکس جبران و این مدال را کسب کردیم.

امیر جوهری‌خو عضو تیم ملی تپانچه کشورمان نیز گفت: خدا را شاکرم، از این اتفاق بسیار خوشحال هستم. در مسابقه قبلی با یک نمره اختلاف نشد، به فینال صعود کنم، ولی اینجا قسمت شد مدال برنز را کسب کنم. به اولین کسی که زنگ بزنم همسرم خواهد بود. چون می‌خواهم شادی‌ام را با او تقسیم کنم خوشحالم که موفق شدیم در این دوره از بازی‌ها این مدال را کسب کنیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر