تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

لهستان، آلمان را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرد

زبیگنیو رائو، وزیر خارجه لهستان از صدراعظم آلمان خواست تا به حاکمیت ملی لهستان احترام بگذارد و از بیان اظهاراتی که به روابط دو جانبه آسیب می‌زند، امتناع کند.

کد خبر: ۱۵۶۲۶۸
۱۷:۵۹ - ۰۳ مهر ۱۴۰۲

لهستان آلمان را به دخالت در امور داخلی خود متهم کرد

دیدارنیوز: وزیر خارجه لهستان، آلمان را به تلاش برای مداخله در امور داخلی کشورش متهم کرد.

این اتهام پس از آن مطرح شد که اولاف شولتس، صدراعظم آلمان خواستار تحقیق و شفاف‌سازی ورشو در مورد ادعا‌های مطرح شده در مورد فروش ویزای موقت کار توسط کنسولگری‌های لهستان به مهاجران خارجی در آفریقا و آسیا شده بود.

شولتس که دولتش برای انجام اقدامات بیشتر در جهت محدود کردن مهاجرت به آلمان تحت فشار احزاب مخالف قرار دارد، روز شنبه از کشور همسایه، لهستان خواسته بود تا درباره آن چه در مورد ورود مهاجران خارجی در حال رخ دادن است، توضیحاتی ارائه کند.

در مقابل، زبیگنیو رائو، وزیر خارجه لهستان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق)، از صدراعظم آلمان خواست تا به حاکمیت ملی لهستان احترام بگذارد و از بیان اظهاراتی که به روابط دو جانبه آسیب می‌زند، امتناع کند.

حزب راستگرای حاکم لهستان، قانون و عدالت، در آستانه برگزاری انتخابات سراسری ۱۵ اکتبر قرار دارد که در آن به دنبال کسب سومین پیروزی پیاپی خود است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها