تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

«فصل شکار» مهمان سینماجوان می‌شود

سیزدهمین قسمت از برنامه تلویزیونی «سینماجوان» امروز شنبه ۱ مهرماه، با پخش فیلم کوتاه «فصل شکار» روانه شبکه مستند می‌شود.

کد خبر: ۱۵۶۱۳۳
۱۱:۲۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۲

«فصل شکار» مهمان سینماجوان تمی‌شود

دیدارنیوز: سیزدهمین قسمت از برنامه تلویزیونی «سینماجوان» با نمایش و بررسی فیلم کوتاه «فصل شکار» از شبکه مستند پخش می‌شود.

سینماجوان با محوریت پخش، تحلیل و بررسی فیلم‌های کوتاه سینمای ایران و با نگاهی آموزش محور به این مدیوم از سینما، به صورت مشترک توسط انجمن سینمای جوانان ایران و شبکه مستند سیما تولید شده است.

نمایش فیلم کوتاه «فصل شکار» به کارگردانی آرمین یوسف‌زاده، بخش اصلی برنامه این هفته سینماجوان است و نازنین چیت‌ساز مجری برنامه در گفتگو با کارگردان این فیلم کوتاه درباره تجربیات او در عرصه فیلمسازی سخن می‌گوید. در میز نقد و تحلیل برنامه نیز، وحید نامی در گفتگو با رامتین شهبازی به نقد و بررسی این اثر کوتاه می‌پردازند.

فیلم کوتاه «فصل شکار» به کارگردانی و نویسندگی آرمین یوسف‌زاده، نمایشی متفاوتی از تاثیرگذاری پدر بر پسرش در قالب یک فعالیت روزمره زندگی است. پدر خانواده برای امرار معاش همراه با پسرش به شکار می‌رود. گفت‌وگوی بین پدر و پسر بخش اصلی این فیلم است. این فیلم کوتاه در شمال ایران ساخته شده و تصاویر بکری از طبیعت زیبای شمال ایران و تجربه شکار در این منطقه را به نمایش گذاشته است.

در بخش دیگری از قسمت سیزدهم «سینماجوان»، سیدحسن حسینی با جدیدترین شماره از پرونده «ژانر‌های سینمایی» مقابل دوربین حاضر شده و چهارمین بخش از پرونده خود درخصوص ژانر جنایی را مورد بررسی قرار می‌دهد. همچنین در بخش معرفی آثار کوتاه دنیا، فیلم کوتاه «فرانکن وینی» به کارگردانی تیم برتون معرفی می‌شود.

همچنین در بخش داستان کوتاه، مروری بر داستانک‌های فلسفی: شماره چهارده با عنوان «آقای کوینر» صورت می‌گیرد. این داستان کوتاه اثری از برتولت برشت است.

برنامه «سینماجوان» به تهیه‌کنندگی فاطمه بوربور و اصغر احمدپور شنبه‌ها ساعت ۲۰ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود و بازپخش آن یکشنبه ساعت ۰۰:۰۰ و ۱۰ صبح است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير