تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
خبرورزشی از دیدار پرسپولیس و النصر و واکنش‌ سعودی‌ها به چمن افتضاح نوشت

آبروریزی در آزادی!

چمن افتضاح ورزشگاه آزادی در دیدار با النصر عربستان نه تنها به ضرر پرسپولیس تمام شد، بلکه یک آبروریزی بین المللی را هم به همراه داشت.

کد خبر: ۱۵۶۰۳۹
۱۳:۲۳ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲

آبروریزی بین‌المللی در آزادی!

دیدارنیوز: وضعیت بسیار بد ورزشگاه آزادی در دیدار پرسپولیس و النصر از هفته اول لیگ قهرمانان آسیا باعث تمسخر رسانه‌های عربی شد.

پرسپولیس در دیداری که خوب نبود، به النصر باخت تا شب تلخی برای فوتبال ایران رقم بخورد. ناراحتی از شکست پرسپولیس مقابل یک تیم عربستانی یک مسئله فوتبالی بود که هضمش خیلی سخت نیست. با این حال کنایه رسانه‌های عربی به ایرانی‌ها در خصوص شرایط میزبانی و وضعیت ورزشگاه آزادی باعث شد تا ناراحتی ایرانی‌ها چند برابر شود.

آن زمانی که بازیکنان و مربیان پرسپولیس و استقلال فریاد می‌زدند چمن ورزشگاه آزادی افتضاح است، هیچ گوش شنوایی وجود نداشت و مسئولان فقط بهانه می‌آوردند و وعده و وعید می‌دادند. آن‌ها فکرش را نمی‌کردند که بعد از بازی پرسپولیس و النصر این موضوع بازتابی بین المللی داشته باشد و باعث تمسخر رسانه‌های عربی شود. در صورتی که فوتبالی‌ها می‌دانستند که قرار است چنین اتفاقاتی بیفتد و از قبل هم هشدار داده بودند.

طبیعی است وقتی فوق ستاره‌ای مثل رونالدو به یک کشور می‌رود، همه چیز آن کشور مورد توجه رسانه‌های خارجی قرار می‌گیرد. با این حال وضعیت چمن ورزشگاه آزادی نه تنها طی چند ماه اخیر بهتر نشد، بلکه به گفته بازیکنان پرسپولیس به مراتب بدتر از قبل شد. چمنی که در همان ابتدای بازی باعث مصدومیت ستاره پرسپولیس شد و ترابی مجبور شد زمین بازی را ترک کند. چمن افتضاح ورزشگاه آزادی نه تنها به ضرر پرسپولیس تمام شد، بلکه یک آبروریزی بین المللی را هم به همراه داشت.

بسیاری از رسانه‌های عربی و به خصوص عربستانی‌ها به این موضوع واکنش نشان دادند و به تمسخر ایرانی‌ها پرداختند. حتی فیلمی از یک خبرنگار عربستانی منتشر شد که او در مورد چمن ورزشگاه آزادی با حالتی توهین آمیز و به تمسخر گفته بود، این زمین بیشتر به درد کاشت سیب زمینی می‌خورد!

کنایه رسانه‌های عربی از باخت پرسپولیس بدتر و دردناک‌تر بود. موضوعی که به سوژه اصلی فضای مجازی تبدیل شد و خیلی‌ها در موردش صحبت کردند. نمی‌دانیم باید امیدوار باشیم که شرایط بهتر شود و یا اینکه منتظر بمانیم در بازی‌های بعدی آسیایی هم مورد تمسخر بقیه تیم‌ها قرار بگیریم. هرچه که بود مسئولان ما نمره قبولی در این زمینه مثل خیلی دیگر از زمینه‌ها نگرفتند و متاسفانه کسی هم در این خصوص پاسخگو نیست.

آبروریزی بین‌المللی در آزادی!

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها