تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.

جو بایدن: ایران نباید به سلاح هسته‌ای برسد

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد ادعاها درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد و گفت: ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.

کد خبر: ۱۵۵۹۸۳
۱۸:۲۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲

جو بایدن: ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای برسد

دیدارنیوز: جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواستار ایستادگی این سازمان در مقابل تهاجم نظامی روسیه به اوکراین شد.

او در بخشی از سخنانش موضع کشورش درباره برنامه هسته‌ای ایران مبنی بر اینکه واشنگتن اجازه دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای را نخواهد داد، تکرار کرد. جو بایدن همچنین تاکید کرد که کشورش تلاش خود برای مهار فعالیت‌های «بی‌ثبات‌کننده» ایران را ادامه خواهد داد.

بایدن همچنین هنگام اشاره به حقوق زنان و دختران در سراسر جهان گفت که تفاوتی نمی‌کند که این زنان و دختران در تهران هستند یا جاری دیگری از جهان.

رئیس‌جمهوری ایالات متحده بحران تغییرات آب و هوایی را «تهدیدی حیاتی» برای «کل بشریت» خواند. او با اشاره به جاری شدن سیل در لیبی، خشکسالی و آتش‌سوزی‌های جنگلی در مناطق مختلف جهان به سرمایه‌گذاری گسترده واشنگتن برای مقابله با تاثیر تغییرات اقلیمی اشاره کرد.

جو بایدن در بخشی از سخنانش از تاثیر «مثبت» بهبود روابط اسرائیل با همسایگانش در خاورمیانه و عادی‌سازی روابط این کشور با برخی کشور‌های عربی سخن گفت.

جو بایدن در ابتدای سخنرانی خود با اشاره به سفر اخیرش به ویتنام و جنگ چند دهه پیش در این کشور آسیایی از قابلیت کشور‌ها برای بهبود روابط‌شان با یکدیگر سخن گفت. او همچنین به عضویت مجدد آمریکا در سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) اشاره کرد.

رئیس‌جمهوری آمریکا با تکرار سخنان سال گذشته از گسترش شورای امنیت سازمان ملل و پذیرش اعضای جدید در این شورا سخن گفت. جو بایدن در بخش دیگری از سخنانش به طرح اصلاح بانک جهانی و تامین منابع مالی جدید برای آن اشاره کرد.

رئیس جمهوری آمریکا گفت که فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی هم ظرفیت و هم چالش‌های جدیدی را پدید آورده است.

جو بایدن با اشاره به سرنگونی دولت‌های متعدد در قاره آفریقا طی ماه‌های اخیر بر حمایت کشورش از گسترش ارزش دموکراسی تاکید کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین برخلاف سال گذشته از جمله رهبران حاضر در نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک است. جو بایدن پس از لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا، رئیس‌جمهوری برزیل که اولین سخنران نشست روز دوشنبه مجمع عمومی سازمان ملل بود در این مجمع سخنرانی کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد