تیتر امروز

تقی‌پور: اتباع خارجی، در آمار بازماندگان از تحصیل نیستند/ آموزش‌‌و ‌پرورش باید سراغ موسسات مردم‌نهاد برود/ در آموزش استراتژی نداریم
عضو هیات مدیره مجمع خیرین کشور در گفت‌وگوی اختصاصی با دیدارنیوز:

تقی‌پور: اتباع خارجی، در آمار بازماندگان از تحصیل نیستند/ آموزش‌‌و ‌پرورش باید سراغ موسسات مردم‌نهاد برود/ در آموزش استراتژی نداریم

در یکی از سلسله گفت‌وگو‌های ویژه، دکتر اشکان تقی‌پور عضو هیات مدیره مجمع خیرین کشور مهمان دیدارنیوز بود؛ او دلایل و علت بالا رفتن آمار بازماندگان از تحصیل را به طور مفصل توضیح داد.
«دبیرانجمن واردکنندگان موبایل دخالت نکند»

اعتراض یک نماینده به انحصاری‌شدن بازار موبایل مانند خودرو

ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های عجیب و غریب در بازار ایران که مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده، صدای یک نماینده مجلس را درآورده است؛ رشیدی‌کوچی با اشاره به عدم ریجستری آیفون ۱۵ از انحصاری‌شدن بازار موبایل مانند خودرو انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۵۵۷۴۹
۰۹:۴۶ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۲

اعتراض یک نماینده به انحصاری‌شدن بازار موبایل مانند خودرو

دیدارنیوز: جلال رشیدی‌کوچی، نماینده مجلس شورای اسلامی از انحصاری شدن بازار موبایل مانند خودرو انتقاد کرد.

او در صفحه اجتماعی خود نوشت: «دبیرانجمن واردکنندگان موبایل بهتر است در کاری که به ایشان مربوط نیست دخالت نکند. با توجه به حرکت خطرناک و زیرپوستی جهت انحصاری کردن بازار موبایل به بهانه کمبود ارز، (همان چیزی که برای خودرو اتفاق افتاد) و حفظ کرامت مردم عزیز ایران این موضوع را در مجلس پیگیری خواهم کرد.»

مطلب مرتبط:

آیفون ۱۴ و ۱۵ رجیستر نمی‌شوند!

رونمایی از آیفون ۱۵ با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی +قیمت‌ها

قیمت آیفون ۱۵ در ایران

این نماینده مجلس از هشتگ آیفون ١۵ استفاده کرده تا نشان دهد اعتراضش به عدم ریجستری آیفون پانزده مانند آیفون ١۴ است.

اعتراض یک نماینده به انحصاری‌شدن بازار موبایل مانند خودرو

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی