تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
مهاجم تیم ملی پاسخ یک نژادپرست را داد

طارمی؛ تیتر اول پرتغالی‌ها! +عکس

پس از جنجال اظهارات نژادپرستانه علیه مهدی طارمی، مهاجم بوشهری تیم ملی کشورمان که توسط کارلوس خاویر کاپیتان سابق تیم اسپورتینگ انجام شد، طارمی بعد از پایان دیدار ایران و آنگولا پاسخ او را داد که همین موضوع، بازیکن تیم ملی را به تیتر اول روزنامه‌ها و رسانه‌های پرتغال تبدیل کرد.

کد خبر: ۱۵۵۷۳۳
۱۲:۱۹ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۲

طارمی؛ تیتر اول پرتغالی‌ها! +عکس

دیدارنیوز: مهاجم ایرانی پورتو امروز تیتر یک روزنامه‌های ورزشی معتبر کشور پرتغال شده است.

مهدی طارمی در پی برتری ۴ بر صفر سه‌شنبه شب تیم ملی فوتبال ایران در دیداری دوستانه مقابل آنگولا پاسخ اظهارات نژادپرستانه کارلوس خاویر کاپیتان سابق تیم اسپورتینگ و کارشناس فعلی شبکه تلویزیونی این باشگاه پرتغالی را داد و گفت: «واقعیت این است که او یکسری صحبت‌ها انجام داد که به ملیت مربوط بود و تنها به من ربط نداشت. فدراسیون از من پرسید مایل هستی بیانیه بدهیم؛ من هم گفتم برای من فرقی ندارد و یک جنبه ملی دارد. اگر دوست دارید، جواب بدهید، چون به هر حال این توهین نژادپرستانه بود. برای من چیز خاصی نبود. بیانیه‌ای هم که باشگاه اسپورتینگ منتشر کرد در واقع بی‌احترامی به خودشان بود تا من، چون تصمیمات داوری با کمک VAR گرفته می‌شود. به هر حال با گلزنی‌هایم جبران خواهم کرد».

روزنامه‌های ورزشی معتبر کشور پرتغال در شماره‌های امروز (پنجشنبه) خود مهدی طارمی را تیتر یک‌شان قرار دادند و پاسخ او به اظهارات اخیر اسپورتینگی‌ها را روی جلد آوردند.

روزنامه «اُ ژوگو» ضمن چاپ تصویر طارمی نوشت: «طارمی مهاجم پورتو به انتقادات درباره شبیه‌سازی‌ها پاسخ داد؛ اسپورتینگ به داوران بی‌احترامی کرد و انتقادات را به سمت آلوالده (اشاره به اسپورتینگ) برگرداند».

طارمی؛ تیتر اول پرتغالی‌ها! +عکس

روزنامه «رکورد» پرتغال با انتشار تصویر طارمی روی جلد خود نوشت: «حمله طارمی به شیر‌ها (لقب اسپورتینگ). واکنش مهاجم پورتو به بیانیه اسپورتینگ».

طارمی؛ تیتر اول پرتغالی‌ها! +عکس

روزنامه «آبولا» هم گوشه‌ای از جلد امروز خود را به طارمی اختصاص داد و نوشت: «انتقاد طارمی مهاجم پورتو از اسپورتینگ در جنجال شبیه‌سازی».

طارمی؛ تیتر اول پرتغالی‌ها! +عکس

کارلوس خاویر کاپیتان سابق تیم اسپورتینگ چند روز پیش با اشاره به عملکرد مهدی طارمی در تساوی یک - یک پورتو مقابل تیم آروکا در هفته چهارم لیگ برتر پرتغال، در شبکه تلویزیونی «اسپورتینگ تی‌وی» گفته بود: «داور به یک مسلمان دو کارت زرد نداد؛ کسی که وقتی به پرتغال آمد نمی‌توانست شنا کند، اما حالا می‌داند چگونه شیرجه بزند!».

پینتو داکوستا رئیس باشگاه پورتو هم در ادامه در واکنش به صحبت‌های بازیکن سال‌های گذشته اسپورتینگ اظهار داشت: «پیشکسوتی بود که در یک شبکه تلویزیونی به طارمی گفت «یک مسلمان!». چگونه یک شبکه تلویزیونی به کسی اجازه چنین صحبتی می‌دهد؟ نمی‌دانم سازمان‌هایی مانند SOS Racismo (سازمانی ضدنژادپرستی) در قبال چنین چیزی واکنش نشان می‌دهند یا خیر!».

طارمی که تاکنون در ۱۵۲ بازی برای پورتو آمار ۸۰ گل زده و ۴۹ پاس گل را از خود برجای گذاشته، این فصل هنوز پایش به گلزنی باز نشده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی