تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

دیدار جمعی از مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی با رهبر انقلاب

جمعی از مردم استان‌های «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی» از ساعتی دیگر با حضور در حسینیه امام خمینی با رهبر انقلاب دیدار خواهند کرد.

کد خبر: ۱۵۵۵۶۰
۰۹:۴۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲

دیدار جمعی از مردم سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی با رهبر انقلاب

دیدارنیوز: هزاران نفر از مردم استان‌های «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی» با رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی رهبر انقلاب، هزاران نفر از مردم شریف استان‌های «سیستان و بلوچستان» و «خراسان جنوبی» از ساعتی دیگر با حضور در حسینیه امام خمینی با رهبر انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان پیش از این خبر داده بود که در ایام قبل از همه‌گیری کرونا پیگیر این دیدار بوده‌ و از دو هفته قبل با موافقت رهبری با دفتر ایشان هماهنگی‌ها انجام شده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد