تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
دیجیاتو خبر داد

اختلال شدید در اینترنت کشور

نت‌بلاکس گزارش داده است که برای دومین شب متوالی از ساعت یک بامداد ‎اختلال در دسترسی به ‎اینترنت در ایران ثبت شده است.

کد خبر: ۱۵۵۵۵۰
۰۸:۲۸ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲

اختلال شدید در اینترنت کشور

دیدارنیوز: یک رسانه از اختلال شدید اینترنت کشور در بامداد امروز (دوشنبه) خبر داد.

به نقل از دیجیاتو، نت‌بلاکس گزارش داده «برای دومین شب متوالی از ساعت یک بامداد ‎اختلال در دسترسی به ‎اینترنت در ایران ثبت شده است.»

نت‌بلاکس با انتشار نموداری از وضعیت شبکه اینترنت در کشور اعلام کرد افت اتصال به اینترنت به سطح ٧١٪ حد معمول خود رسیده است.

این اختلال از ساعت یک بامداد آغاز شده و در بامداد یکشنبه، ۱۹ شهریورماه نیز با شدت کمتری وجود داشت.

اختلال شدید بامداد امروز، ۲۰ شهریورماه، حدود نیم ساعت به‌طول انجامید و برای دقایقی اینترنت بین‌الملل با مشکل شدیدی مواجه شد به طوری که بسیاری از وب‌سایت‌های جهانی در دسترس کاربران داخل کشور نبود. این اختلال هنوز به‌طور کامل برطرف نشده است.

اختلال شدید در اینترنت کشور

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد