تیتر امروز

آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی

این صد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند
در گفتگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند

سفیر سابق ایران در فرانسه در گفتگویی با دیدار، گفت: اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نمی‌گذرند و در حال حاضر در حال تجهیز خود هستند. اگرچه فرض بر این نیست که لزوما، جنگ دوباره آغاز خواهد...
الهه شعبانی: از اخبار فاصله بگیرید/ واقعیت را بپذیرید و شرایط را کنترل کنید/ صحبت کردن با نزدیکان از انزوای روانی می‌کاهد
گفت و گوی دیدار با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: از اخبار فاصله بگیرید/ واقعیت را بپذیرید و شرایط را کنترل کنید/ صحبت کردن با نزدیکان از انزوای روانی می‌کاهد

شرایط پسا جنگ و اثرات روانی آن ما را برآن داشت تا با الهه شعبانی، روانشناس بالینی گفت و گو کنیم. او معتقد است که باید از قرارگیری مفرط در معرض اخبار فاصله بگیریم.

ریزش صادرات شیرینی و شکلات بعد از حذف ارز ترجیحی

جمشید مغازه‌ای، رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات از کاهش صادرات شیرینی و شکلات بعد از حذف ارز ترجیحی خبر داد و گفت: صادرات شیرینی و شکلات در سال ۹۸ نزدیک به یک میلیارد دلار بود، اما در سال گذشته شاهد کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در مقایسه با آن دوره بوده‌ایم.

کد خبر: ۱۵۵۴۳۲
۰۸:۵۳ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۲

شیرینی

دیدارنیوز: رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات گفت: میزان صادرات شیرینی و شکلات بعد از حذف ارز ترجیحی در مقایسه با سال‌های قبل ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.

جمشید مغازه‌ای، رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات در حاشیه نمایشگاه شیرینی و شکلات اظهار داشت: ۱۶ کشور خارجی نظیر کشور‌های بلژیک، آلمان، هلند روسیه در نمایشگاه امسال حاضر شده اند و شاهد افزایش تعداد شرکت‌کنندگان در مقایسه با سال قبل هستیم و حتی به خاطر محدودیت فضای نمایشگاهی از پذیرش برخی تقاضا‌ها معذور شدیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره وضعیت تولید و صادرات شیرینی و شکلات افزود: در بخش تولید با مشکلاتی برای تامین مواد اولیه مانند روغن، آرد و شکر مواجه هستیم و برای تامین به موقع آن‌ها مجبور به خرید از بازار آزاد هستیم که این امر در قیمت تمام شده و بر حجم صادرات تاثیر گذاشته است.

رئیس انجمن صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ادامه داد: درحالی که نرخ مصوب شکر ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان برای صنایع است، اما مجبور به خرید این محصول با قیمت ۳۲ هزار تومان از بازار آزاد هستیم.

وی تصریح کرد: پس از اجرای قانون انتزاع و انتقال وظایف بازرگانی به وزارت جهاد کشاورزی شرایط تامین مواد اولیه سخت‌تر هم شده است.

صادرات شیرینی و شکلات ۴۰ درصد کاهش یافت

مغازه‌ای گفت: صادرات شیرینی و شکلات در سال ۹۸ نزدیک به یک میلیارد دلار بود، اما در سال گذشته شاهد کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدی در مقایسه با آن دوره بوده‌ایم.

وی تصریح کرد: سالانه ۳ میلیون تن گندم و ۵۰۰ هزار تن شکر در این صنعت استفاده می‌شود که یک چهارم شکر مصرفی کشور است، اما با مشکل تامین این محصول با قیمت مصوب هستیم.

مغازه‌ای گفت: بعد از برداشته شدن ارز ترجیحی کالا‌های اساسی که مواد اولیه تولید در صنعت ما هستند با تورم و کمبود سرمایه در گردش مواجه هستیم که برای رفع این مشکل تسهیلات بانکی می‌تواند راهگشا باشد.

وی گفت: ظرفیت اسمی صنایع شیرینی و شکلات کشور ۲.۴ میلیون تن است که یک میلیون تن ظرفیت خالی وجود دارد و میزان تقاضا کاهش یافته و در نتیجه تولیدکنندگان بر اساس سفارشی که دریافت می‌کنند اقدام به تولید می‌کنند.

وی یاد آور شد: در صنعت شیرینی، بیسکوئیت و شکلات، سالانه ۱۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۷ تير
امروز شنبه ۰۷ تير
امروز شنبه ۰۷ تير
امروز شنبه ۰۷ تير