تیتر امروز

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است
ابوالقاسم جراره در گفت‌وگو با «دیدارنیوز»:

فصل ساماندهی قوانین فرار رسیده است

یکی از نامزدها دوره دوادزهم مجلس شورای اسلامی معتقد است که با توجه به انباشت قوانین، در دوره بعدی نمایندگان باید آنها را ساماندهی کنند.
رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است
بررسی اعتراضات ضد اسرائیلی دانشگاه‌های آمریکا در گفت‌وگو با یک کارشناس بین‌الملل

رحمن قهرمان پور: دانشگاه نقش مهمی در جهت‌دهی افکار عمومی آمریکا دارند/ طولانی شدن جنگ غزه یکی از دلایل اعتراضات در آمریکا است

تظاهرات دانشجویان و اساتید چندین دانشگاه در سراسر آمریکا در اعتراض به جنایات اسرائیل علیه مردم غزه، بهانه گفت‌وگوی دیدارنیوز با رحمن قهرمان‌پور کارشناس مسائل بین‌الملل بود.
انتقاد نماینده اصولگرای مجلس به وضعیت مدیریتی کشور

با این فرمان دولت، ۸۵ میلیون نفر تحت پوشش کمیته امداد می‌روند!

علی رضایی، نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضع موجود در کشور و با اشاره به اینکه فقر مطلق در حال ریشه دواندن است، گفت: اگر دولت با همین فرمان جلو برود تا مدتی دیگر ۸۵ میلیون نفر باید تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرند.

کد خبر: ۱۵۵۳۰۳
۰۸:۳۶ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۲

انتقاد نماینده اصولگرا از مجلس؛

دیدارنیوز: علی رضایی نماینده اصولگرای مجلس می‌گوید: فاصله طبقاتی در کشور ما در حال زیاد شدن است. فاصله بین فقیر و غنی روز به روز بیشتر می‌شود چراکه اگر دولت با همین فرمان جلو برود تا مدتی دیگر ۸۵ میلیون نفر باید تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرند.

علی رضایی، نماینده کنگاور از نمایندگان مجلس یازدهم است که انتقادات جدی به وضعیت مدیریتی کشور دارد.

رضایی درباره عملکرد دولت رئیسی با رویداد۲۴ مصاحبه‌ای کرده که بخش‌های مهم آن را در ادامه بخوانید:

* در حال حاضر مدیریت‌ها در کشور ضعیف است و کسانی که باید سر جای خود باشند، نیستند و کسانی که نباید در راس امور قرار بگیرند، سر پست‌ها حاضر هستند. به برخی افراد پست تعارف کرده‌اند و آن‌ها هم راحت قبول کرده‌اند در صورتی که به هیچ عنوان این کاره نیستند.

تعدادی از استانداران دولت رئیسی سابقه یک روز بخشداری هم در کارنامه‌شان نیست

* آقای رئیسی چند استاندار بر سر کار قرار داده، ولی آن‌ها حتی یک روز هم سابقه فرمانداری و بخشداری را هم در کارنامه خود ندارند. بعد همین استاندارها، افرادی را از بیرون سیستم وزارت کشور آورده و فرماندار و بخشدار کرده‌اند که وقتی با آن‌ها صحبت می‌کنیم می‌گویند هیچ نمی‌دانند. نه کمیته‌ها را می‌شناسند و نه شورای برنامه‌ریزی را. مثلاً قرار است یک پروژه ملی انجام شود و این افراد می‌گویند نمی‌شود. از این‌رو تمام این حرف‌ها و رویه‌ها باعث نارضایتی و بدبینی در بین مردم شده و می‌شود.

* مردم با امید به رئیسی رای داده‌اند و الان برای این وضعیت آشفته باید فکری شود. بخش اساسی مشکلات کشور، مدیریتی است. کشور ما ندار نیست، بلکه بسیار ثروتمند است و به لحاظ انواع و اقسام محصولات کشاورزی، معدنی، نفتی و... غنی هستیم، ولی وضعیت مردم در شرایط بدی قرار دارد.

* اقتصاد مقاومتی یعنی با بضاعتی که داریم، بسازیم، ولی بخشی از مردم همان «کم» یعنی نان را هم ندارند و محتاج شام شب هستند. پس در این برهه حرف‌زدن از اقتصاد مقاومتی بی‌معنی است. اقتصاد مقاومتی یعنی ۱۰۰ هزار تومان را برای یک ماه نگه دارید. یعنی شرایط اقتصادی بد است و همه را روز اول خرج نکنید، ولی مردم همان ۱۰۰ هزار تومان را نیز ندارند.

* فاصله طبقاتی در کشور ما در حال زیاد شدن است. فاصله بین فقیر و غنی روز به روز بیشتر می‌شود.

* مردم به اصل نظام و اصل جمهوری اسلامی به خاطر رهبری احترام می‌گذارند، ولی از دل، بابت مدیریت کشور توسط برخی مدیران کارنابلد، ناراضی هستند. زندگی مردم نمی‌چرخد. برخی به من پیام می‌دهند که ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزار تومان به آن‌ها بدهم تا امورات خود را سپری کنند.

فقر مطلق در حال ریشه دواندن است

* وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گوید که دولت در حال ریشه‌کن کردن فقر مطلق است. من می‌گویم برعکس است و فقر مطلق در حال ریشه دواندن است.

* اگر دولت با همین فرمان جلو برود تا مدتی دیگر ۸۵ میلیون نفر باید تحت پوشش کمیته امداد قرار بگیرند.

* احتمالاً دولت با راهکار‌ها و ابزارهایی، می‌تواند میدان انتخابات اسفند را گرم کند، ولی نارضایتی سر جای خودش هست. به نظر من، حتماً مردم به دلیل نارضایتی از وضعیت اقتصادی در انتخابات مشارکت پایین خواهند داشت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی