تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت
«دیدارنیوز» آخرین اختلافات پساانتخاباتی اصولگرا‌ها را بررسی می‌کند:

شهرنویی‌ها! واژه‌ای که در «جدال قالیبافی‌ها و صبح‌ ایرانی‌ها» به کار رفت

جدال اصولگراها در فضای پساانتخاباتی همچنان ادامه دارد و بنا به گفته دبیرکل صبح ایران، قالیبافی‌‎ها از هر فرصتی استفاده می‌‎کنند تا آنها را تخریب کنند.
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

رواج فروش قسطی تشک؛ ۱۷۳ میلیون!

افزایش قیمت تشک که به رقم عجیب و باورنکردنی ۱۷۳ میلیون تومان رسیده، باعث رواج فروش قسطی تشک تخت شده، تا جایی که بیشتر مغازه‌ها برای جذب مشتری محصولات‌شان را به صورت قسطی هم می‌فروشند.

کد خبر: ۱۵۵۰۴۰
۱۳:۰۱ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲

رواج فروش قسطی تشک!

دیدارنیوز: بررسی بازار و سایت‌های فروش اینترنتی نشان می‌دهد قیمت انواع تشک تخت دو نفره بین دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا قیمت‌های عجیب و غریب ۱۷۳ میلیون تومان است. قیمت‌ها اکنون در این بازار به شکلی شده‌اند که فروش قسطی تشک هم رواج یافته است.

کالای خواب ازجمله اقلامی است که در سال‌های اخیر افزایش قیمت چشمگیر داشته، اما کمتر به آن توجه شده است. این افزایش قیمت‌ها حالا از قدرت خرید مردم پیشی گرفته و برخی برای فعال ماندن کسب و کار خود به فروش قسطی تشک روی آورده‌اند.

بررسی بازار نشان می‌دهد در حال حاضر تشک تخت با قیمت‌های بعضا عجیب و غریب عرضه می‌شود. تا جایی که قیمت ۱۷۳ میلیون تومان هم برای تشک‌های دو نفره دیده می‌شود. گران‌ترین تشک‌های تخت تک نفره نیز حدود ۷۶ میلیون تومان قیمت دارد.

رواج فروش قسطی تشک!

این تشک‌های گران قیمت که این روز‌ها با کلیدواژه لاکچری شناخته می‌شوند، ویژگی‌های خاصی دارند که برای با این قیمت‌ها برای همه قابل استفاده نیست. برای مثال برخی از آن‌ها دستبافت هستند، به گیاه آلوئه‌ورا آغشته شده‌اند، از پارچه ابریشمی برای تولیدشان استفاده شده و حتی قابلیت تنظیم دمای بدن در خواب را دارند که به همین بهانه قیمت ۱۷۳ میلیون تومانی را منطقی جلوه می‌دهند.

کمترین قیمت تشک تخت دو نفره و تک نفره نیز بیش از و دو میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قیمت دارد. هرچند مغازه‌داران معمولا تشک‌های با قیمت پایین را پیشنهاد نمی‌کنند، چرا که عمر مفید آن‌ها کوتاه‌تر است و برای کسانی که مشکل کمر دارند هم مناسب نیست.

رواج فروش قسطی تشک و لوازم خواب

همین شرایط باعث رواج فروش قسطی تشک تخت شده، تا جایی که بیشتر مغازه‌ها برای جذب مشتری با عباراتی بزرگ روی شیشه خود نوشته‌اند که محصولات‌شان را به صورت قسطی هم می‌فروشند.

به طور کلی با توجه به افت تقاضا به ویژه در حوزه انواع لوازم خانگی، در سال‌های اخیر شاهد رواج فروش کالای قسطی در این بخش بوده‌ایم و حتی اخیرا رئیس اتحادیه سمساران و امانت‌فروشان نیز گفته بود که در سال‌های اخیر خرید کالا‌های دست دوم در حوزه لوازم خانگی رواج یافته است.

در این میان قیمت تشک‌های مهمان تک‌نفره نیز حدود ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارد. قیمت انواع بالشت نیز بین ۳۰ هزار تومان تا بیش از پنج میلیون تومان است.

درباره پتو نیز حداقل قیمت مربوط به پتو‌های مسافرتی است که از حدود ۱۰۰ هزار تومان شروع می‌شود، اما قیمت گران‌ترین انواع پتو از جنس پنبه به بیش از ۹ میلیون تومان هم می‌رسد.

اما این موارد، تنها اقلام مورد نیاز برای خواب نیست. بررسی قیمت سرویس روتختی نیز نشان می‌دهد که حداقل قیمت سرویس ملحفه یک و دو نفره نزدیک به ۲۰۰ هزار تومان است، اما قیمت محصولات لاکچری به ۲۳ میلیون تومان هم می‌رسد.

هزینه کالای خواب برای جهیزیه

بر این اساس برای تأمین جهیزیه در کمترین حالت باید خود و یک مهمان (به جز کالا‌های چوبی) حداقل سه میلیون و ۳۰۰ هزار تومان و در بیشترین حالت بیش از ۲۰۰ میلیون تومان هزینه کنند.

این در حالی است که عمر مفید تشک‌ها معمولا پنج تا هشت سال است.

گفتنی است این صنف نیز مانند سایر بخش‌های کشور در سال‌های اخیر با مشکل تامین مواد اولیه از جمله در بخش پارچه مواجه بوده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی