تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.

بازگشت عابدزاده به پرتغال

امیر عابدزاده که طی ۲ فصل گذشته در تیم پونفرادینا حضور داشت، رسما به ماریتیمو پیوست تا بار دیگر پیراهن این تیم پرتغالی را بر تن کند.

کد خبر: ۱۵۵۰۲۹
۱۱:۲۷ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲

بازگشت عابدزاده به پرتغال

دیدارنیوز: امیر عابدزاده بار دیگر تصمیم گرفت تا به تیم ماریتیمو بپیوندد و در فوتبال پرتغال کارش را پیش ببرد.

بازار نقل‌وانتقالات تابستانه در لیگ برتر فوتبال ایران و لیگ‌های معتبر اروپایی به ساعات و روز‌های پایانی فعالیت خود نزدیک می‌شود و بازیکنان بلاتکلیف به دنبال آن هستند تا بتوانند شرایط خود را سامان بدهند و با تیم جدیدی به توافق برسند تا روز‌های بلاتکلیفی‌شان خاتمه پیدا کند.

یکی از بازیکنانی که در روز‌های گذشته اخبار ضدونقیضی درباره آینده کاری‌اش در مستطیل سبز به گوش می‌رسید، امیر عابدزاده دروازه‌بان فصل گذشته پونفرادینا اسپانیا بود که حتی بحث بازگشت او به فوتبال ایران هم مطرح بود.

عابدزاده نامش در حوالی تیم‌های پرسپولیس، استقلال تهران و تراکتور تبریز مطرح بود و گفته می‌شد که حتی توافقات اولیه هم با او برای پیوستن به تراکتور انجام شده، اما با وجود شایعاتی که درباره بازگشت امیر عابدزاده به فوتبال ایران به میان آمده بود، این دروازه‌بان باتجربه سعی داشت تا بتواند همچنان در یک تیم اروپایی کار خود را دنبال کند؛ آن‌هم در شرایطی‌که پیشنهاداتی برای بازی در سطح سوم فوتبال اسپانیا برای عابدزاده مطرح بود، اما او همچنان در تلاش برای پیوستن به تیمی سرشناس بود.

دروازه‌بان ۳۰ ساله فوتبال ایران که فصل خوبی را در پونفرداینا پشت سر نگذاشت و با وجود آنکه دروازه‌بان اول تیمش بود، نتوانست عملکرد قابل‌توجهی داشته باشد، بعد از کش‌وقوس‌های فراوان و طرح شایعات گوناگون شب گذشته قراردادش را با تیم ماریتیمو پرتغال امضا کرد؛ تیمی که پیش از پیوستن به پونفرادینا اسپانیا، عابدزاده در آن حضور داشت و عملکرد خوبی را هم از خود به جای گذاشت، اما بعد از جدایی دروازه‌بان ایرانی، تیم پرتغالی سیر نزولی داشت و در فصل پیش‌رو در لیگ دسته اول فوتبال پرتغال حضور دارد.

امیدوار به تکرار روز‌های خوب در پرتغال

امیر عابدزاده سابقه ۴ سال فعالیت در تیم پرتغالی را دارد و بیشترین تعداد بازی برای یک تیم در دوران فوتبال خود را هم عابدزاده برای ماریتیمو انجام داده که توانسته ۸۴ بار در ترکیب این تیم قرار گیرد.

بعد از مذاکرات انجام شده میان طرفین، شب گذشته (سه‌شنبه) قرارداد عابدزاده با باشگاه پرتغالی رسمی شد تا او هم از شرایط بلاتکلیفی خارج شد و فوتبال خود را همچنان در قاره اروپا بدهد و در سطح دوم رقابت‌های باشگاهی پرتغال کارش را پیش ببرد؛ آن‌هم در شرایطی‌که طارمی در آستانه جدایی از سطح اول فوتبال پرتغال به مقصد سری‌آ ایتالیا است و علی علیپور هم برای حضور در فهرست ژیل‌ویسنته تلاش می‌کند.

باشگاه ماریتیمو با اعلام خبر پیوستن عابدزاده به این تیم شب گذشته در اطلاعیه‌ای نوشت: «امیر بازیکن ماریتیمو است. ملی پوش ایرانی پس از دو سال حضور در تیم اسپانیایی پونفرادینا به مایور داس ایلهاس بازگشت. امیر عابدزاده در طول ۴.۵ فصل بازی برای تیم ماریتیمو، ۸۴ بازی برای‌مان انجم داد. او در دوره قبلی در فصل ۱۷-۲۰۱۶ به تیم ماریتیمو پیوست و حالا دوباره در این تیم حضور دارد».

باشگاه پرتغالی در بخش دیگری از اطلاعیه خود توضیح داده که عابدزاده به‌واسطه درخشش در ماریتیمو توانست مسافر جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه شود و در فهرست تیم ملی ایران قرار گرفت.

بازگشت عابدزاده به پرتغال

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير