تیتر امروز

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.
سمانه نایینی:
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با یک فعال حوزه روابط عمومی سمن‌ها

سمانه نایینی: "جمع‌آوری" مناسب پسماند است نه کارتن‌خواب‌ها و کودکان کار/ ناکارآمدی شهرداری به سازمان‌های مردم نهاد آسیب زد/ خلع سواد رسانه‌ای پاشنه آشیل روابط عمومی‌ها است

امروز ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی‌هاست و این روز بهانه‌ای شد تا دیدارنیوز در گفت و گویی با یکی از فعالان حوزه روابط‌عمومی سمن‌ها، چالش‌ها و کاستی‌های این حوزه را بررسی کند.

خطر آتش‌سوزی؛ وضعیت بحرانی ۱۲ پاساژ در تهران

محمدی، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به وضعیت بحرانی ۱۲ پاساژ در پایتخت گفت: خطر آتش‌سوزی مجدد در کمین بازار است.

کد خبر: ۱۵۴۵۱۲
۱۰:۴۰ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

خطر آتش‌سوزی؛ وضعیت بحرانی ۱۲ پاساژ در تهران

دیدارنیوز: قدرت‌الله محمدی؛ مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در جریان یکصدوهفتادویکمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به حضور نیرو‌های آتَش‌نشانی در آتش‌سوزی بازار اظهار کرد: ما درگیری عجیبی در بازار داریم و از ۷۱۵ پاساژ موجود در تهران، ۱۵ پاساژ وضعیت بحرانی دارند که ۳ پاساژ بازسازی شده، اما ۱۲ پاساژ هنوز این وضعیت را دارند.

وی با بیان اینکه دسترسی به زیرزمین‌ها بسیار سخت و پیچیده است، گفت: اتفاقی در ساعت ۳ بامداد پنجشنبه در پاساژ قیصر با کاربری وسایل آرایشی و بهداشتی و خرازی رخ داد و این در شرایطی بود که میزان دپوی پاساژ ۵ برابر حد استاندارد آن گزارش داده شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به حضور نیرو‌های آتش‌نشانی ظرف ۵ دقیقه به محل حادثه ادامه داد: این حادثه ۲۰ دقیقه دیر گزارش شده بود، اما با این وجود ۱۵۰ نیرو را با ۴۰ دستگاه از ۱۳ ایستگاه به محل حادثه اعزام کردیم.

وی در خصوص علت آتش‌سوزی در حادثه اخیر در بازار تهران گفت: علت آتش‌سوزی در سیم‌کشی برق بود و پس از آتش‌سوزی در سطح این آتش به سمت زیرزمین سرایت می‌کند. علی‌رغم اینکه می‌گوییم پیش از انجام هر کاری در حوادث آتش‌نشانی اعلام کنند و متاسفانه همانطور که گفته شد ۲۰ دقیقه این حادثه دیر گزارش شده بود.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با اشاره به اینکه این پاساژ سابقه خوبی ندارد و سال ۹۳ نخستین اخطار خود را دریافت کرده است، ادامه داد: بیش از ۹ بار همکاران ما در معاونت سازمان پیشگیری و بحران به این پاساژ اخطار دادند، اما مالکین و کسبه توجهی نکردند.

محمدی با بیان اینکه اگر حادثه در ساعت پیک ترافیک اتفاق می‌افتاد فاجعه سخت‌تری رخ می‌داد، گفت: وزارت صمت، وزارت کار و دیگر نهاد‌ها باید وارد عمل شوند بسیاری از پاساژ‌ها بیمه شده‌اند، اما با کدام مجوز؟ این موارد از گلوگاه‌هایی هستند که می‌توانیم مالکان را مجبور کنیم تا برای ایمن‌سازی اقدام کنند. همچنین از اعضای شورای شهر تهران می‌خواهیم تا حادثه‌ای خطرناک‌تر رخ نداده حتما نسخه‌ای برای بازار تهیه شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی