تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در پی حمله مرگبار به شاهچراغ مطرح شد

انتقاد وحیدی از سکوت مجامع بین‌المللی

در پی حمله روز گذشته (یکشنبه) به حرم شاهچراغ شیراز که یک کشته و چند مجروح داشت، احمد وحیدی، وزیر کشور از سکوت مجامع بین‌المللی و کشور‌های مدعی حقوق بشر انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۵۴۲۰۹
۱۰:۴۲ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۲

انتقاد وحیدی از سکوت مجامع بین‌المللی

دیدارنیوز: وزیر کشور با اشاره به حمله تروریستی شب گذشته در حرم شاهچراغ (ع) گفت: سکوت مجامع بین‌المللی و کشور‌های مدعی حقوق بشر، مروج اینگونه اعمال تروریستی است.

احمد وحیدی دوشنبه ۲۳ مرداد در جریان سفر به شیراز با هدف بررسی ابعاد حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) گفت: این حادثه تروریستی که در آن تعدادی از هموطنان و زائران حرم مطهر شاهچراغ (ع) مجروح و یک نفر شهید شد از طرف دشمنان قسم خورده ما است و دشمنان ما به اشتباه تصور می‌کنند با این حرکت‌های بزدلانه و آتش گشودن بر روی مردم می‌توانند امنیت و ثبات ما را به خطر بیندازند در حالی که که ملت ما استوار است.

وزیر کشور سکوت مجامع بین‌المللی و کشور‌های مدعی حقوق بشر را مروج اینگونه اعمال تروریستی دانست و گفت: سال گذشته نیز شاهد همین اتفاق در حرم مطهر بودیم که گروهی از هم وطنانمان شهید شدند و تمام مجامع بین‌المللی و کشور‌های مدعی حقوق بشر سکوت کردند و همین سکوت و حمایت‌های آن‌ها مروج اینگونه اعمال تروریستی است.

وحیدی ادامه داد: منتظر خواهیم بود که ببینیم عکس‌العمل آن‌ها در قبال این حادثه تروریستی چه خواهد بود که البته قابل پیش‌بینی است که همانند بار قبل مُهر سکوت به این اقدام تروریستی بزنند و عکس‌العملی نشان ندهند.

او عکس‌العمل نیرو‌های حفاظتی و امنیتی حرم مطهر در ابتدای وقوع حادثه تروریستی را به موقع توصیف کرد و افزود: هم اینک نیز کار در کنترل نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی است و بر اوضاع مسلط هستند.

وزیر کشور عنوان کرد: کسانی که در این کار همکاری، مشارکت و پشتیبانی کردند به شدت به عقوبت خواهند رسید و دشمنان ملت رها نخواهند شد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها