تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

نشانه انتخابات پرشور از نگاه وزیر کشور

احمد وحیدی، وزیر کشور اظهار داشت: در زمینه پیش ثبت نام، مشارکت بسیار خوب متقاضیان نشانگر یک انتخابات پرشور با مشارکت حداکثری است.

کد خبر: ۱۵۴۱۱۰
۱۹:۱۰ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

وحیدی

دیدارنیوز: وزیر کشور گفت: در زمینه پیش ثبت نام، مشارکت بسیار خوب متقاضیان نشانگر یک انتخابات پرشور با مشارکت حداکثری است.

احمد وحیدی روز شنبه ۲۱ مرداد در حاشیه مانور منطقه‌ای زلزله در شهرستان ساوه در خصوص انتخابات پیش رو گفت: وزارت کشور در سراسر کشور در راستای تحقق راهبرد‌های چهارگانه سلامت، امنیت، رقابت و مشارکت و در راستای اجرای قانون جدید انتخابات از آمادگی لازم برخوردارند.

وی افزود: وزارت کشور توجیهات لازم همه رده‌ها را انجام داده و آمادگی دارد که در موعد‌های زمانی پیش بینی شده در قانون اقدام کند و بعد از مرحله پیش ثبت نام ها، در ۲۷ مهر وارد مرحله ثبت نام نهایی می‌شویم.

وحیدی با توجه به نزدیک شدن اربعین حسینی درخصوص آخرین توافقات با طرف عراقی گفت: با دولت عراق توافقات خیلی خوبی با عراق درخصوص تعدد مرزها، تعدد دروازه‌های ورودی هر مرز برای اینکه دستگاه‌های درمانی ما و بالگرد‌های در مرز و در طرف عراق هم حضور قوی داشته باشند و حضور هلال احمر برای امور بهداشت و درمان و اینکه مواکب بتوانند امکانات شان را منتقل کنند صورت گرفته است.

وی در خصوص گرمای هوا نیز گفت: مه پاش ها، سایبان‌ها و هر امکان دیگر برای آسایش مردم پیش بینی شده و دستگاه‌های مربوطه کار‌ها را دنبال می‌کنند. اصل کار هم توسط خود مردم و جریانات مردمی انجام می‌شود که در قالب موکب ها، امورشان در حال پیگیری است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها