تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

آمریکا گزارش «وال استریت ژورنال» درباره ایران را تایید نکرد

«جان کربی» هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که نمی‌تواند گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال» در خصوص کاهش سرعت غنی‌سازی اورانیوم ایران را تایید کند.

کد خبر: ۱۵۴۰۶۱
۰۸:۵۶ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۲

آمریکا گزارش «وال استریت ژورنال» درباره ایران را تاایید نکرد

دیدارنیوز: هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که نمی‌تواند گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال» در خصوص کاهش سرعت غنی‌سازی اورانیوم ایران را تأیید کند.

وی در عین حال افزود که هر اقدامی که ایران ممکن است در راستای کاهش سرعت غنی‌سازی اورانیوم خود بردارد، به طور یقین مورد استقبال قرار خواهد گرفت.

روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال» طی گزارشی مدعی شده بود که ایران روند غنی‌سازی و ذخیره اورانیوم «با درجه غنی‌سازی در سطح نزدیک به استفاده تسلیحاتی» را به‌طور چشمگیری کاهش داده و حتی اقدام به رقیق‌سازی مقادیری از ذخایر اورانیوم غنی‌شده خود کرده است.

به نوشته این روزنامه، این رویکرد ادعایی تهران می‌تواند به کاهش تنش‌ها با واشنگتن کمک کرده و امکان از‌سرگیری مجدد گفتگو‌های گسترده‌تر درباره برنامه هسته‌ای ایران را محتمل‌تر کند.

گزارش روزنامه وال استریت ژورنال یک روز پس از توافق تهران و واشنگتن بر سر آزادی برخی شهروندان دوتابعیتی بازداشتی در ایران در قبال آزادسازی دارایی‌های مسدود شده تهران در کره‌جنوبی منتشر شد.

مقام‌های آمریکایی و اروپایی گفته‌اند که چنانچه ایران در طول تابستان اقدام به کاهش تنش‌ها کند، آن‌ها در ادامه سال آماده انجام گفتگو‌های گسترده‌تر از جمله بر سر برنامه هسته‌ای این کشور هستند.

وال استریت ژورنال افزود که دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا امیدوار است که از هرگونه بحران جدی با تهران در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده ایالات متحده پرهیز کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها