تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

لیست جدید تیم‌ملی والیبال؛ ۲ بازیکن خط خوردند

بهروز عطایی، سرمربی تیم ملی والیبال مردان کشورمان ۱۵ بازیکن را به تیم ملی دعوت کرد که در این میان، امیرحسین اسفندیار و بردیا سعادت از اردو خارج شدند تا پس از استراحتی کوتاه برای شرکت در تمرینات تیم ملی برای بازی‌های آسیایی هانگژو دوباره به جمع ملی‌پوشان اردو ملحق شوند.

کد خبر: ۱۵۴۰۵۳
۱۰:۴۶ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۲

لیست جدید تیم‌ملی والیبال

دیدارنیوز: هفته پایانی تمرینات تیم ملی والیبال ایران برای حضور شایسته در رقابت‌های قهرمانی مردان آسیا با پانزده بازیکن آغاز می‌شود.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، بیست‌ودومین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان آسیا از ۲۸ مرداد تا چهارم شهریور به میزبانی شهر ارومیه و با شرکت ۱۸ تیم برگزار خواهد شد.

تمرینات تیم ملی والیبال ایران برای حضور شایسته در این رقابت‌ها که از روز سه‌شنبه سوم مرداد با حضور ۱۸ بازیکن در سالن فدراسیون والیبال آغاز شده بود از روز یکشنبه ۱۵ مرداد در ارومیه پیگیری شد.

بهروز عطایی سرمربی تیم ملی والیبال ایران در هفته پایانی تمرینات این تیم در ارومیه، تعداد بازیکنان حاضر در اردو را به پانزده نفر کاهش داد تا در نهایت به ترکیب نهایی ۱۴ بازیکن نزدیک شود.

سید محمد موسوی، میلاد عبادی‌پور، مهدی جلوه، محمد ولی زاده، پوریا حسین‌خانزاده، میثم صالحی، شهروز همایونفرمنش، مبین نصری، امین اسماعیل‌نژاد، صابر کاظمی، محمدرضا حضرت‌پور، آرمان صالحی، محمدطاهر وادی، جواد کریمی و محمد فلاح ۱۵ بازیکن باقی مانده در تمرینات هستند.

بدین ترتیب امیرحسین اسفندیار و بردیا سعادت از اردو خارج شدند تا پس از استراحتی کوتاه برای شرکت در تمرینات تیم ملی برای بازی‌های آسیایی هانگژو دوباره به جمع ملی‌پوشان اردو ملحق شوند.

مصطفی کارخانه به عنوان سرپرست، بهروز عطایی (سرمربی)، علیرضا طلوع‌کیان (مربی)، پاول متئوس (مربی)، امین علی‌اکبری (آنالیزور)، یاناس ویچیچ (مربی بدنساز)، عبدالرضا علیزاده (مربی)، نیما ده‌پناه (فیزیوتراپ)، رضا قلی‌پور (پزشک) و حمزه فتحی به عنوان ماساژور کادر فنی تیم ملی را تشکیل می‌دهند.

سرمربی تیم ملی والیبال ایران ۲۴ ساعت پیش از آغاز مسابقات فرصت خواهد داشت تا اسامی ۱۴ نفره این برای شرکت در بیست و دومین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان آسیا را اعلام کند که انگیزه و رقابت بازیکنان در تمرینات پرنشاط و انرژی این تیم در ارومیه کار را برای تصمیم گیری بهروز عطایی سخت خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد