تیتر امروز

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست
گفت و گوی دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» با معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان

محمد مهدی تندگویان: اختلاس‌ها و فساد‌های مالی امید جوانان را سوزاند/ نسل جدید دیگر به ساختار‌های رسمی اعتماد ندارد/ بازگشت اعتماد بدون تغییر ساختار ممکن نیست

دیدارنیوز در یکی دیگر از برنامه های «پشت صحنه» میزبان محمد مهدی تندگویان، معاون پیشین وزارت ورزش و جوانان بود. این گفت و گو را ببینید و بخوانید.
مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود
نگاهی به آنچه که در دهمین سالگرد تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران گذشت

مجتبی مقصودی: انجمن علمی مطالعات صلح، از تأسیس تا گسترش، برای مان بیش از آنکه نشیب باشد، فراز بود

آیین دهمین سال تأسیس انجمن علمی مطالعات صلح ایران، همراه با تجلیل از مؤسس این انجمن، مجتبی مقصودی به همت انجمن علمی مطالعات صلح ایران، خانه اندیشمندان علوم انسانی و با همکاری جمعی از انجمن‌های...
اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک کارشناس برجسته محیط زیست

اسماعیل کهرم: مدیریت آب را از دست سیاسیون بگیرید/ زاینده رود را ما کشتیم/ من ۱۰ سال پیش گفتم تا سال ۱۴۰۴ آب تهران تمام می‌شود، کسی توجه نکرد/ با فروش میوه به کشورهای عربی حتی پول آب مصرف شده برنگشت

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه های خود میزبان دکتر اسماعیل کهرم بوم شناس و فعال محیط زیست بود؛ او در این گفت و گو تاکید داشت که برای گذار از وضعیت بحران کنونی باید مدیریت را از دست سیاسیون...

از دلار چه خبر؟

روز گذشته (دوشنبه) قیمت دلار در کانال ۴۹ هزار تومانی ماند و افزایش اندکی داشت. دیروز اخباری مبنی بر کمبود عرضه دلار و قطع ارز سهمیه‌ای منتشر شد که معامله‌گران آن را شایعه‌ای از سوی کانون صرافان می‌دانستند.

کد خبر: ۱۵۳۹۲۶
۰۹:۵۹ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲

دلار

دیدارنیوز: دیروز قیمت دلار افزایش ۱۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۴۹ هزار و ۷۰۰ تومان در بازار معامله شد. روز گذشته اخباری مبنی بر قطع ۲۰۰۰ دلار و یوروی سهمیه سالیانه از سوی برخی رسانه‌ها منتشر شد. معامله‌گران بازار ارز این اخبار را شایعه‌ای از سوی برخی متضرران تصمیمات روز‌های اخیر بانک مرکزی و صرافان عنوان کردند.

در هفته گذشته کانون صرافان منحل شد و معامله‌گران شایعات کمبود عرضه دلار در صرافی‌ها را ناشی از این تصمیم بانک مرکزی می‌دانند. این در حالی است که سیاستگذار مدعی است در تلاش است تا با ثبات قیمت دلار آرامش را در بازار ارز برقرار کند.

کارشناسان اقتصادی کاهش قیمت دلار در هفته‌های گذشته را حاصل سخت‌گیری سیاستگذار می‌دانند. آن‌ها معتقدند در بلندمدت روند قیمت دلار صعودی است. کارشناسان عواملی نظیر رشد خروج سرمایه، تئوری‌های قدرت خرید نسبی و کسری تراز تجاری را از دلایل افزایش قیمت دلار در بلندمدت می‌دانند.

قیمت نرخ‌های مختلف

دیروز در سایت بازار متشکل ارزی اسکناس دلار با قیمت ۴۱ هزار و ۳۳۵ تومان عرضه شد و ۲۰ تومان افزایش قیمت داشت. دلار حواله نیز با همین مقدار افزایش در رقم ۳۷ هزار و ۵۷۷ تومان عرضه شد.

همچنین قیمت دلار نیمایی مانند هفته‌های گذشته روی رقم ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت بود.

قیمت ارز‌های موثر

روز گذشته اسکناس یورو در بازار آزاد با قیمت ۵۴ هزار و ۶۱۵ تومان معامله شد و کاهش ۵۰ تومانی داشت. قیمت اسکناس یورو در سایت بازار متشکل ارزی با کاهش ۲۰۰ تومانی با قیمت ۴۵ هزار و ۳۷۶ تومان رسید. یوروی حواله نیز با کاهش نزدیک به ۱۰۰ تومانی با رقم ۴۱ هزار و ۲۴۳تومان عرضه شد.

درهم امارات در آخرین معامله دیروز ۳۰ تومان افزایش داشت و با رقم ۱۳ هزار و ۶۵۰ تومان معامله شد. در سایت بازار متشکل ارزی قیمت حواله درهم با رقم ۱۰ هزار و ۲۳۲ تومان مبادله شد و افزایش ۱۰ تومانی داشت. اسکناس درهم نیز با ۱۰ تومان افزایش با رقم ۱۱ هزار و ۲۵۵ تومان عرضه شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر
امروز دوشنبه ۰۳ آذر