تیتر امروز

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با دو تحلیلگر مسائل سیاسی و بین‌الملل

سعید شریعتی: شریعتمداری، هفته‌ای یک بار هوس بستن تنگه هرمز می‌کند!/ روحانی، همین که به حصر نرفته باید خدا را شکر کند/ رحمن قهرمان‌پور: ادامه مسیر در وضعیت آتش‌بس‌ شکننده، شدنی نیست/ با شناختی که از پزشکیان داریم، بعید بود که با تصمیم فردی با ترامپ دیدار کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سعید شریعتی»، فعال سیاسی و «رحمن قهرمان‌پور»، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندروها...
نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نگرانی روسیه از حمله قریب الوقوع به ایران/ اروپا تمام تحریم‌های ایران را برگرداند/ اعلام بند‌های تحریمی مکانیسم ماشه

این صد و بیستمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید
«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز

علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی از پدیدارشناسی حجاب در سینمای ایران می‌گوید

«گپی نو» برنامه جدیدی از دیدارنیوز است که قصد دارد دغدغه‌ها و مسایل و مشکلات حوزه فرهنگ را پوشش دهد. از این رو نخستین مهمان این برنامه علی فرهمند، منتقد و مدرس مطالعات سینمایی بود.

دومین جشنواره ملی گویندگی مولانا؛ اختتامیه در جزیره کیش

دبیر جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا، از برگزاری دومین دوره این رویداد ملی در تابستان و پاییز ۱۴۰۲ خبر داد.

کد خبر: ۱۵۳۸۱۰
۱۲:۱۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲

دومین جشنواره ملی گویندگی مولانا برگزار می‌شود

دیدارنیوز: مریم حسین‌پور ضمن اعلام این خبر، گفت: دومین جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا در ۳ بخش اصلی، جنبی، و کودک و نوجوان برگزار خواهد شد که بخش اصلی آن شامل فرآیند آموزش، رقابت و جایزه است و در بخش‌های گویندگی (دکلمه، نریشن تیزر، خبر، روایت داستان)، دوبله (فیلم – انیمیشن) و همچنین اجرا و سخنوری (اجرای صحنه‌ای و تلویزیونی – سخنرانی) برگزار خواهدشد. ضمن اینکه جلسات آموزشی با مربیان حوزه مربوطه، برگزاری ورکشاپ با حضور چهره‌های سرشناس حوزه گویندگی، دوبله و اجرا به همراه کارگاه‌های انتقال تجربه برگزار می‌شود.

او ادامه داد: در بخش اصلی جشنواره، در کنار مربیان مرتبط با هنر صدا و اجرا که به‌عنوان تسهیلگر در کنار متقاضیان حضور دارند، ورکشاپ‌هایی با حضور چهره‌های شناخته شدۀ دوبله گویندگی و اجرا برگزار می‌شود. از چهره‌های این بخش می‌توان به محمدرضا علیمردانی، امیر علی نبویان، محمد بحرانی، پیمان طالبی، مژده لواسانی، علیرضا عسکریان و سعید شیخ زاده اشاره کرد.

دبیر دومین جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا در مورد بخش جنبی جشنواره نیز بیان کرد: بخش جنبی که شامل فرایند رقابت و جایزه است، در ۴ بخش پادکست، نمایش صوتی، دوبله، و همچنین سایر تولیدات صوتی (دکلمه، تیزر و ...) برگزار می‌شود.

حسین‌پور به بخش کودک و نوجوان این جشنواره اشاره کرد و افزود: بخش کودک و نوجوان شامل دو قسمت آزاد (اجرا، دوبله، دکلمه) و شاهنامه خوانی، مثنوی خوانی (اجرا، گویندگی صوتی) است.

او تصریح کرد: جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا مفتخر است که برای نخستین‌بار در کشور به‌عنوان یک رویداد مختص به هنر صدا و اجرا، برای آشنایی و نزدیکی نسل جدید فرزندان ایران زمین با ادبیات و شعر کهن فارسی، بخشی را ایجاد کرده تا کودکان و نوجوانان ضمن آشنایی با این مقوله ارزشمند، با خواندن و اجرای این اشعار، به پاسداری و زنده نگهداشتن میراثی گران‌بها و چند صد ساله بپردازند.

علاقه‌مندان در همه استان‌ها برای ثبت‌نام در دومین جشنواره ملی گویندگی، اجرا و سخنوری مولانا و دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی اینترنتی molanafestival.ir مراجعه و یا با شماره ۰۹۲۱۰۹۴۶۷۱۶ تماس بگیرند. لازم به ذکر است که آیین اختتامیه این جشنواره، در پاییز ۱۴۰۲ به میزبانی جزیره کیش برگزار خواهد شد.

دومین جشنواره ملی گویندگی مولانا برگزار می‌شود

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
امروز سه‌شنبه ۰۸ مهر
پرطرفدارترین ها