تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

دستگیری اعضای ۱۵ باند قاچاق محصولات دخانی

وزارت اطلاعات اعلام کرد که اعضای ۱۵ باند سازمان یافته‌ قاچاق کلان محصولات دخانی در ۱۰ استان کشور بازداشت شده‌اند.

کد خبر: ۱۵۳۳۵۱
۱۹:۱۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲

دستگیری اعضای باند قاچاق کلان محصولات دخانی

دیدارنیوز: اعضای ۱۵ باند سازمان یافته‌ قاچاق کلان محصولات دخانی در ۱۰ استان کشور بازداشت شدند.

رسانه وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

«وزارت اطلاعات در اجرای دستور‌های متعدد و مؤکد مقام ریاست جمهوری در راستای حفاظت از حقوق بیت‌المال و کشف و برخورد با مفاسد اقتصادی و به ویژه قاچاق کالا و ارز، این وظیفه‌ی مهم را با عزمی جدی و با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود در دستور کار خود قرار داده است.

در مسیر تحقق این هدف، در روز‌های گذشته با اقدامات همه جانبه‌ی اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان «عجل الله تعالی فرجه الشریف» و با همراهی و مساعدت تمام عیار دستگاه محترم قضایی و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ۱۵ شبکه‌ی کلان قاچاق سازمان یافته‌ی محصولات دخانی در ۱۰ استان کشور شناسایی و عوامل آن با حکم مرجع قضایی بازداشت شدند.

این باند‌های سازمان‌یافته‌ی قاچاق از طریق مبادی غیررسمی و با سوء استفاده از استثنائات تجاری، اقدام به قاچاق و دپوی کالا در شهرستان‌های مرزی و توزیع گسترده در سراسر کشور کرده و میلیون‌ها دلار درآمد نامشروع را به صورت ارز و از طریق صرافی‌های غیرمجاز از کشور خارج کرده‌اند.

بررسی‌های اولیه حاکی است که شبکه‌های مزبور تاکنون مقادیر قابل توجهی انواع سیگار و تنباکوی فاقد هر گونه مجوز بهداشتی و استاندارد را به کشور قاچاق کرده‌اند.

با مجموعه عملیات‌های روز‌های گذشته، بیش از یکصد انبار اصلی قاچاقچیان کشف و ضبط شد و ۶۰ نفر از اعضای شاخص باند‌های قاچاق دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

مبارزه‌ی بی امان با قاچاقچیان، بویژه قاچاق کلان کالا و ارز با همکاری دستگاه قضایی و سایر نیرو‌های امنیتی و انتظامی بصورت فزاینده‌ای استمرار خواهد داشت؛ إن شاء الله.»

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها