تیتر امروز

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

انتخابات آمریکا؛ شانس «ترامپ» چقدر است؟

براساس یک نظرسنجی جدید، دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا همچنان بر میدان رقابت مقدماتی جمهوری‌خواهان تسلط دارد و می‌تواند بایدن را در انتخابات ریاست جمهوری شکست دهد.

کد خبر: ۱۵۳۰۹۹
۱۲:۳۳ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲

انتخابات آمریکا؛ شانس «ترامپ» چقدر است؟

دیدارنیوز: طبق گزارش نیویورک‌پست، اگر انتخابات مقدماتی جمهوری‌خواهان آمریکا برای تعیین نامزد ریاست جمهوری ۲۰۲۴ امروز برگزار شود، ترامپ با ۵۲ درصد رای پیروز می‌شود.

طبق نظرسنجی هاروارد – هریس که جمعه منتشر شد، نزدیک‌ترین رقیب به او، رونالد دی‌سانتس، فرماندار فلوریداست که با اختلاف ۴۰ درصدی صرفا ۱۲ درصد رای گرفت و بعد از او ویوک راماسوامی، کارآفرین آمریکایی – هندی با ۱۰ درصد رای قرار دارد.

براساس نتایج، دونالد ترامپ در یک رقابت رو در رو، بایدن را با اختلاف ۴۵ به ۴۰ درصد شکست می‌دهد، و این در حالیست که ۱۶ درصد از رای‌دهندگان هنوز تصمیمی نگرفته‌اند. اختلاف درصد‌های او با کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا بیشتر هم هست و عدد ۴۷ به ۳۸ درصد را نشان می‌دهد.

این نظرسنجی نارضایتی گسترده‌ای از هر دو نامزد اصلی آمریکایی را نشان می‌دهد. ۷۰ درصد از رای‌دهندگان تشنه گزینه دیگری هستند. این نظرسنجی نشان داد که اگر ترامپ تصمیم بگیرد از رقابت خارج شود، دی‌سانتیس در کل گزینه محبوب حزب جمهوری‌خواه باقی ماند.

این یافته‌ها همچنین نشان می‌دهد که ۶۸ درصد از آمریکایی‌ها گفته‌اند که احساس می‌کنند بایدن ۸۰ ساله، «نشان می‌دهد که برای ریاست جمهوری خیلی پیر است». ۶۴ درصد دیگر از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی گفتند که بایدن نباید باز هم به دنبال یک دور دیگر ریاست جمهوری باشد. ترامپ ۷۷ ساله است.

در میان مسائل انتخاباتی، تورم و اقتصاد به عنوان یک نگرانی اساسی در میان رای دهندگان باقی مانده است. بیش از ۳ نفر از ۴ نفر گفتند که تحت تاثیر تورم قرار گرفته‌اند. از هر ۱۰ نفر ۶ نفر اقتصاد یا تورم را به عنوان موضوع اصلی خود ذکر کرده‌اند.

در میان مسائل انتخاباتی، تورم و اقتصاد به عنوان یک نگرانی اساسی در میان رای‌دهندگان باقی مانده است. بیش از ۳ فرد از هر ۴ فرد گفتند که تحت تاثیر تورم قرار گرفته‌اند. از هر ۱۰ فرد، ۶ فرد اقتصاد یا تورم را به عنوان دغدغه اصلی خود ذکر کرده‌اند.

اکثریت بزرگی از دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان گفتند که مایلند کاندیدا‌های سیاسی به جای نگرانی‌های مربوط به جنگ فرهنگی، بیشتر بر مسائل معیشتی تمرکز کنند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که روحیه کشور آمریکا بدبین باقی مانده است. از هر ۱۰ رای‌دهنده، کمتر از سه فرد معتقدند که کشورشان در مسیر درستی قرار دارد.

در همین حال، این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۶۳ درصد از شرکت‌کنندگان گفتند که باید درباره کوکائین کشف‌شده در کاخ سفید تحقیقات بیشتری انجام شود و آن‌ها از نتیجه‌گیری سرویس مخفی مبنی بر اینکه شناسایی عامل غیرممکن است، ناراضی هستند.

همچنین آمریکایی‌ها در مورد اینکه آیا ایالات متحده باید به حمایت مالی اوکراین در مبارزه با حمله روسیه به کشورشان ادامه دهد یا خیر، اختلاف‌نظر داشتند و این دودستگی ۵۰ به ۵۰ شد.

نتایج این نظرسنجی که در میان ۲۰۶۸ تن انجام شد، همچنین نشان داد که رابرت اف کندی جونیور، نامزد دموکرات‌ها که برادرزاده جان اف کندی، رئیس‌جمهوری پیشین آمریکاست که ترور شد، به محبوبیت ۴۷ درصدی رسید. ۲۶ درصد هم نظر نامساعدی در رابطه با او داشتند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور