تیتر امروز

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند
در گفتگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: ملاقات ترامپ و پوتین، یک دیدار مبتنی بر ارتقای پرستیژ سیاسی دو طرف بود/ اروپایی‌ها از این ملاقات خشمگین هستند/ روس‌ها عادت زشت گسترش سرزمینی خود را کنار نگذاشته‌اند

اگر ظرف چند روز آینده، نشستی اینچنینی صورت نگیرد، نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد که آیا ملاقات پوتین و ترامپ، موفقیت‌آمیز بوده یا خیر و اگر بوده تا چه میزان موفقیت به همراه داشته است.
در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط مناسب، با آمریکا مستقیم مذاکره می‌کنیم/ مکانیسم ماشه نزدیک‌تر از هر زمان به ایران/ مجلس دست به ماشه برای خروج از NPT

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است
در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

در این مناسکِ ظاهری هویت به دست می‌آید، اما حقیقت، نه/ ارزش هر انسان به قدر اندیشه، شفقت و مهربانی او نسبت به مردم است

در سی‌وهشتمین برنامه دیدار اندیشه که مقارن با اربعین حسینی منتشر می‌شود با ناصر مهدوی، روشنفکر دینی و استاد دانشگاه با موضوع "اربعین در عصر حاضر" گفت‌و‌گو کردیم.

نکونام قید این ۳ بازیکن را بزند!

جواد نکونام در حالی باید آبی‌ها را برای فصل جدید آماده کند که شاید در آغاز لیگ برتر ۳ بازیکن خود (مهرداد محمدی، آرمین سهرابیان و سعید مهری) را در اختیار نداشته باشد.

کد خبر: ۱۵۳۰۷۳
۰۸:۴۹ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲

نکونام قید این ۳ بازیکن را بزند!

دیدارنیوز: به نظر می‌رسد دامنه مشکلات استقلال برای شروع فصل جدید همچنان در حال افزایش است.

استقلال در حالی از انتهای هفته آینده باید فصل جدید پیکار‌های لیگ برتر را شروع کند که جدا از بحث کمبود بازیکن و عدم تحرک لازم در فصل نقل و انتقالات، جواد نکونام حالا با یک مشکل دیگر هم دست و پنجه نرم می‌کند. معضلی که شاید موجب شود این تیم در هفته‌های آغازین فصل سه بازیکن خود را در اختیار نداشته باشد.

مهرداد محمدی و آرمین سهرابیان به واسطه مصدومیت احتمال دارد تا انتهای هفته جاری نتوانند به تمرینات تاکتیکی اضافه شوند و اگر چنین اتفاقی رخ بدهد به احتمال فراوان مسابقه هفته اول مقابل صنعت نفت در آبادان را از کف خواهند داد. همچنین اگر شرایط آسیب‌دیدگی آن‌ها به گونه‌ای باشد که زمان حضورشان در تمرینات را به تعویق اندازد، بعید است که نکونام بتواند از وجود این دو بازیکن در ترکیب ثابت مقابل ملوان که دومین حریف استقلال در لیگ بیست‌وسوم تلقی می‌شود و با مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیسی خود به مصاف آبی‌پوشان می‌آید، استفاده کند.

به این نفرات باید سعید مهری را هم اضافه کرد که اگرچه این روز‌ها به احترام جواد نکونام در تمرین حاضر می‌شود، اما هنوز تکلیفش با استقلال مشخص نیست و قطعا تا وقتی مهری قرارداد نبندد، در تمرینات پرفشار شرکت نمی‌کند و جواد نکونام نمی‌تواند روی او به عنوان یکی از مهره‌های خود حساب باز کند. اگر مهری هم کارش به درازا بکشد و نتواند در تمرینات تاکتیکی نقش فعالی ایفا کند، شاید علاوه بر هفته اول، بازی دوم استقلال را هم از دست بدهد.

البته برخی دستیاران جواد نکونام معتقدند اگر مهری تا پایان همین هفته هم قراردادش را ثبت کند، شرایط جسمانی او به گونه‌ای است که شاید از همان هفته اول بتوان او را به میدان فرستاد و وضعیتی کاملا متفاوت با سهرابیان و محمدی دارد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد
امروز يکشنبه ۲۶ مرداد