تیتر امروز

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کد خبر: ۱۵۲۹۲

گزارش تصویری: کنفرانس خبری صالحی در بروکسل

۰۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۲
به گزارش مشرق، وی که در کنفرانس خبری مشترک با «علی اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در سومین «سمینار سطح بالای همکاری‌های هسته‌ای بین‌المللی ایران و اتحادیه اروپا: دستاوردها و انتظارات» در بروکسل تأکید کرد: «هدف از این دیدار توسعه بیشتر همکاری‌ها در عرصه هسته‌ای غیرنظامی به ویژه در زمینه امنیت هسته‌ای و موضوعات مرتبط طبق توافق هسته‌ای ایران است... برجام حافظ ساختار عدم اشاعه جهانی است و منحصرا امنیت اروپا و منطقه و در نهایت کل جهان را تأمین می‌کند».
وی در ادامه گفت: «توافق هسته‌ای ایران کارآمد است و هدف اصلی از تحقق آن را که تضمین این مسئله است که برنامه هسته‌ای ایران همچنان صلح‌آمیز باقی خواهد ماند، تأمین می‌کند... علاوه بر این، از نظر ما هیچ جایگزینی برای برجام وجود ندارد».

 
منبع: مشرق
ارسال نظرات