تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

هواشناسی ایران؛ آب‌گرفتگی معابر در ۱۲ استان

سازمان هواشناسی با پیش‌بینی آب‌گرفتگی معابر در ۱۲ استان از جمله تهران به مردم توصیه کرد از اسکان در حاشیه و بستر مسیل‌ها و رودخانه‌های خودداری کنند.

کد خبر: ۱۵۲۹۱۵
۰۸:۱۳ - ۲۸ تير ۱۴۰۲

هواشناسی ایران؛ آب‌گرفتگی معابر در ۱۲ استان

دیدارنیوز: بر اساس بولتن پیش‌بینی ۵ روزه سازمان هواشناسی امروز در مناطقی از غرب گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و برخی مناطق استان‌های قزوین، البرز، تهران، قم و همچنین در شمال آذربایجان غربی ابرناکی، رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود. در ساعات بعدازظهر در ارتفاعات البرز مرکزی واقع در این استان‌های و ارتفاعات شرق و شمال هرمزگان انتظار وقوع رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی می‌رود.

فردا علاوه بر این‌که در برخی مناطق استان‌های گیلان، مازندران و غرب گلستان ابرناکی و بارش روی می‌دهد در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، ارتفاعات در استان‌های البرز و تهران افزایش ابر، رگبار پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده است.

روز جمعه برای برخی مناطق آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود. شنبه هفته آینده علاوه بر این مناطق در سیستان و بلوچستان نیز رگبار پراکنده روی می‌دهد. یکشنبه آینده در اکثر مناطق کشور جو پایدار و آرامی مستقر می‌شود و فقط در ارتفاعات واقع در آذربایجان غربی و گلستان رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

طی ۳ روز آینده در نوار شمالی کشور به‌ویژه در سواحل دریای خزر روند افزایش نسبی دما حاکم می‌شود. طی ۵ روز آینده در شمال شرق و شرق کشور و بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید همراه با گردوخاک ادامه دارد. فردا و روز جمعه نیز خلیج‌فارس مواج پیش‌بینی شده است.

توصیف سامانه: فعالیت سامانه بارشی و رشد ابر‌های همرفتی

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۳۱

نوع مخاطره: رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت گاهی همراه با گردوخاک

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۴/۲۸: خراسان شمالی، ارتفاعات استان‌های مازندران، قزوین، البرز، تهران، سمنان، نیمه شمالی آذربایجان غربی، شمال و شرق هرمزگان و جنوب کرمان.

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۴/۲۹: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، ارتفاعات استان‌های مازندران، قزوین، البرز و تهران.

جمعه ۱۴۰۲/۰۴/۳۰: شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و نیمه جنوبی اردبیل.

شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۳۱: شمال آذربایجان غربی، نیمه شمالی آذربایجان شرقی و دامنه و ارتفاعات سیستان و بلوچستان.

اثر مخاطره: احتمال آبگرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها، احتمال جاری شدن روان‌آب، صاعقه، وزش باد، در نواحی مستعد خیزش گردوخاک، احتمال خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و احتمال شکستن درختان کهنسال.

توصیه: اجتناب از اسکان و برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر مسیل‌ها، احتیاط در سفر‌های برون شهری به‌ویژه در اطراف رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی و جابجایی عشایر، آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی و پاکسازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها.

توصیف سامانه: افزایش شدید گرادیان فشاری

زمان شروع: پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۴/۲۹

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۳۱

نوع مخاطره: وزش باد شدید و در مناطق مستعد همراه با خیزش گردوخاک

منطقه اثر:

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۴/۲۹: خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی و شمال سیستان و بلوچستان.

جمعه ۱۴۰۲/۰۴/۳۰: خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی و شمال سیستان و بلوچستان.

شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۳۱: خراسان جنوبی، جنوب شرق خراسان رضوی و شمال سیستان و بلوچستان.

اثر مخاطره: خیزش گردوخاک (در مناطق مستعد توفان شن و گردوخاک)، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنرها، تیر‌های برق، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، سقوط اشیاء از ارتفاعات و شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: اجتناب از حضور در فضای باز، عدم تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، پرهیز از فعالیت‌های عمرانی، پرهیز از سفر‌های بین شهری، عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و اجتناب از فعالیت‌های باغی و زراعی.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات