تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فاطمه راکعی پس از بازگشت گشتی‌ها به خیابان نوشت

مردم گمان می‌کردند پس از فاجعه «مهسا» بساط گشت ارشاد تا ابد جمع شده

فاطمه راکعی، درباره بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها‌ در روزنامه اعتماد نوشت: «پس از رخداد‌های اعتراضی تابستان و پاییز ۱۴۰۱ و افتادن کشور به ورطه‌های خطرناک، کسی فکرش را نمی‌کرد دوباره جریانی به فکر تکرار این اشتباهات باشد.»

کد خبر: ۱۵۲۷۸۹
۰۸:۴۶ - ۲۶ تير ۱۴۰۲

راه‌اندازی بساط حاشیه‌سازی برای کشور

دیدارنیوز: «نباید فراموش کرد که کشور در شرایط معیشتی و اقتصادی نا به هنجاری به سر می‌برد. مردم هر روز اخبار مفاسد و اختلاس‌ها را می‌شنوند و زمانی که می‌بینند، نهاد‌های نظارتی به جای پرداختن به موضوعات اقتصادی و اختلاس‌ها، تنها به امر حجاب توجه دارند، دچار بدبینی می‌شوند.»

فاطمه راکعی نوشت: «مردم گمان می‌کردند پس از فاجعه‌ای که پس از فوت مهسا امینی شکل گرفت، دیگر بساط رویکرد سلبی گشت ارشاد تا ابد از این سرزمین بر چیده شده است. چرا که این نهاد غیرقانونی به اندازه‌ای آثار سوء در کشور و افکار عمومی داشته است که ظهور دوباره آن با هیچ منطق و عقل سلیمی همخوانی ندارد. بررسی اظهارات مسوولان در ماه‌های گذشته هم نشان می‌دهد که هیچ مصوبه‌ای در خصوص راه‌اندازی گشت‌های ارشاد وجود نداشته و ندارد.

پس از رخداد‌های اعتراضی تابستان و پاییز ۱۴۰۱ و افتادن کشور به ورطه‌های خطرناک، کسی فکرش را نمی‌کرد دوباره جریانی به فکر تکرار این اشتباهات باشد. شخصا تصور می‌کنم، این حرکات مشکوک است و نوعی حاشیه‌افکنی در مسیر عادی و روتین کشور است. بسیاری از شهروندان ایرانی و زنان محجبه و مردان دیندار این سرزمین، مخالف رویکرد‌های سلبی در مواجهه با مقوله حجاب و سایر گزاره‌های دینی هستند. اصل اساسی در مقولات دینی، افزایش آگاهی‌های دینی و شناخت بیشتر است. واقع آن است که اجبار در مقولات شرعی و عرفی باعث دوری بسیاری از جوانان و خانواده‌ها می‌شود. مقوله عفاف و حجاب دو موضوع کاملا متفاوت است و باید تلاش شود افکار عمومی به سمت عفاف بیشتر و متانت افزون‌تر حرکت کند. از سوی دیگر حتی مراجع و علمای دینی هم نسبت به مقوله حجاب دیدگاه‌های متفاوتی را مطرح می‌کنند. بنابراین به کار بردن رویکرد‌های حداکثری در خصوص مقوله‌ای که دیدگاه واحدی در خصوص آن وجود ندارد، عاقلانه نیست.

مطلب مرتبط:

گشت ارشاد به خیابا‌ن‌ بازگشت/ آتش زیر خاکستر زبانه می‌کشد؟

نماینده مجلس: اجرای لایحه حجاب تاثیر بیشتری نسبت به گشت‌ ارشاد دارد

از سوی دیگر نباید فراموش کرد که کشور در شرایط معیشتی و اقتصادی نا به هنجاری به سر می‌برد. مردم هر روز اخبار مفاسد و اختلاس‌ها را می‌شنوند و زمانی که می‌بینند، نهاد‌های نظارتی به جای پرداختن به موضوعات اقتصادی و اختلاس‌ها، تنها به امر حجاب توجه دارند، دچار بدبینی می‌شوند. به نظرم وقت آن رسیده است که در خصوص مقولات فرهنگی و اجتماعی با نگاهی ایجابی و نه سلبی برخورد شود. اساس دین مبتنی بر اخلاق است و اخلاق نه در حرف بلکه در عمل نمود می‌یابد. این نوع حرکات در آستانه انتخابات و در شرایطی که کشور بیش از هر زمان دیگری به مشارکت مردم نیاز دارد، قابل قبول نیست. باز هم تاکید می‌کنم به نظرم دست‌هایی در کار است تا برای کشور حاشیه‌سازی کند.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۴/۲۶
0
0
وقتی مردم بیش ازحد متانت وصبوری نشان دهندوخطاها واشتباهات حکمرانان وحضرات را نادیده بگیرند،آقایان تصور می‌کنند که همه ترسیده اند وحاضرند تا ابد سواری بدهند،دیکتاتوری یعنی این.
زهی خیال باطل
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها