تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
پروفسور حسن امین در پی درگذشت "ر" اعتمادی

ر اعتمادی در عصر خود هزاران فالوور داشت

پروفسور حسن امین به بهانه درگذشت «ر اعتمادی» یادداشتی برای دیدار ارسال کرده است

کد خبر: ۱۵۲۶۲۰
۱۱:۰۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۲

ر اعتمادی در عصر خود هزاران فالوور داشت

 

دیدارنیوز ـ حسن امین: رمان نویس پر آوازه و پرخواننده دوران جوانی ما رجبعلی اعتمادی مشهور به ر. اعتمادی در ۲۱ تیر ۱۴۰۲ به کاروان رفتگان پیوست. خبر در گذشت او را از دوست مشترکمان محمدعلی محبوبی از همکاران او در روزنامه اطلاعات دریافت کردم.
من با نام او به عنوان پاورقی نویس مطبوعات از اولین سال‌های دانشجویی در دانشگاه تهران یعنی ۱۳۴۵ آشنا شدم و او را تنها بعد از انقلاب که ممنوع القلم شده بود، از نزدیک دیدم. اولین بار او را در جلسه آبگوشت خوران حسینعلی سبزواری مدیر مجله جدول کتیبه در کنار دکتر علی بهزادی مدیر سپید و سیاه دیدم. بعد که من سردبیر مجله‌های کلک، ایرانمهر و حافظ شدم گاهی به دفتر من می‌آمد و با هم گپ و گفتی داشتیم.
خواهرم اشرف امین (فارغ‌التحصیل رشته گیاه پزشکی دانشگاه تهران در قبل از انقلاب) که چند سال پیش از دنیا رفت، به اتفاق چند تن از پیشکسوتان مطبوعات آگهی تسلیتی در روزنامه اطلاعات که خود او سال‌ها از کارکنان ارشد آن بود، خطاب به من چاپ کرد. نفر اول او بود و البته مطابق معمول خودش، ر. اعتمادی امضا کرده بود. اما روزنامه اعتمادی، چون نام کوچک دیگر امضا کنندگان آن تسلیت به طور کامل درج شده بود، حرف مخفف ر را با اطلاع خود تکمیل کرده و آگهی را با امضای رجبعلی اعتمادی چاپ کرده بود. اعتمادی معترض شده بود و به بخش آگهی‌های روزنامه گفته بود که من پول آگهی را نمی‌دهم، چون بدون رضایت من مرا رجبعلی نوشته اند. اطلاعات هم قبول کرد.
رمان‌های ر. اعتمادی اغلب عاشقانه و عامه پسند بود. ما دانشجویان دانشگاه تهران کمتر آن‌ها را که اغلب در مجله جوانان اطلاعات به صورت پاورقی یعنی مسلسل هفته‌ای یک اپیزود چاپ می‌شد و مطلوب دختران دبیرستانی و غیر دانشگاهی بود، تعقیب می‌کردیم. اما کسی در بین ما نبود که از محبوبیت آثار او بین جوانان بی خبر باشد. به اصطلاح نوآمدگان و امروزیان، ر اعتمادی هزاران فالووررداشت که همه هفته در انتظار بقیه داستان او بودند. ممکن است استادان و منتقدان ادبی کار نویسندگان عامه پسندی مانند اعتمادی را برای ادبیات فاخر فارسی، کم اهمیت و حتی زیانبار قلمداد کنند. اما چه بخواهیم و چه نخواهیم مطبوعات زرد و رمان‌های دم دستی هم انبوهی خواننده داشته و دارند و بسیاری از خوانندگان از مراحل عادی و عامیانه شروع می‌کنند و به تدریج به مراتب بالاتر دست می‌یابند. نفس حجم آثار و تعداد خوانندگان و خواهندگان آثار هم حایز اهمیت است. او تیراژ مجله جوانان را به هفتصد هشتصد هزار در زمانی رساند که جمعیت کشور سی میلیون بیشتر نبود. پس به قول حقوقدانان الهیکل قسط من الثمن. روح ر. اعتمادی شاد و یادش گرامی باد!


سیدحسن امین
۲۱ تیر ۱۴۰۲

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان