تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هیچ مجوزی از سوی سازمان محیط زیست برای این پروژه صادر نشده

سلاجقه: اگر پتروشیمی میانکاله مجوز دارد، آن را منتشر کنند

سلاجقه، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست درباره پروژه جنجالی پتروشیمی میانکاله گفت: بنده از همین‌جا در رسانه‌ها اعلام می‌کنم، چنانچه مجوز محیط زیستی برای پروژه پتروشیمی میانکاله وجود دارد، همین الان در رسانه‌ها منتشر شود تا مردم نیز بدانند.

کد خبر: ۱۵۲۵۸۱
۱۲:۵۷ - ۲۱ تير ۱۴۰۲

سلاجقه: هیچ مجوزی برای پتروشیمی میانکاله صادر نشده

دیدارنیوز: رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، تاکید کرد که از دید سازمان پروژه‌ای به عنوان پتروشیمی میانکاله وجود نداشته و هیچ مجوزی از سوی سازمان محیط زیست برای این پروژه صادر نشده است.

علی سلاجقه در حاشیه نشست امروز هیات دولت و در جمع خبرنگاران، بیان کرد: از دید سازمان محیط زیست پروژه‌ای به عنوان پتروشیمی میانکاله وجود ندارد. در خصوص فنس گذاری انجام شده نیز دستگاه قضایی باید پاسخ دهد. ما کار لازم را انجام دادیم و هیچ مجوزی برای این پروژه از سوی سازمان محیط زیست داده نشده است.

وی در ادامه اظهار کرد: بنده از همینجا در رسانه‌ها اعلام می‌کنم، چنانچه مجوز محیط زیستی برای پروژه پتروشیمی میانکاله وجود دارد، همین الان در رسانه‌ها منتشر شود تا مردم نیز بدانند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه گفته می‌شود که تعداد اندکی در سازمان محیط زیست نفوذ داشته و تشویق می‌کنند تا این کار انجام شود، بیان کرد: ما مجموعه‌ای از دولت و حاکمیت بوده و بر اساس نفوذ افراد کار نمی‌کنیم. سازمان حفاظت از محیط زیست دارای قانون و آئین نامه بوده و یک دشتگاه علمی و تخصصی است. تصمیمات ما نیز بر اساس قانون و آئین نامه و نگاه علمی اتخا می‌شود. با نفوذ و فشار اتفاقی در سازمان حفاظت از محیط زیست نخواهد افتاد.

وی در ادامه در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر اینکه این احتمال داده می‌شود که خود مجری میانکاله به فشار و نفوذ روی بیاورد، بیان کرد: ما در حوزه تخصصی خود زمانی که درخواستی داده می‌شود، طبق یک فرآینده کاملا مشخص بر اساس قوانین و آئین نامه‌هایی که وجود دارد، در گروه کارشناسی مورد بررسی قرار می‌گیرد. متاسفانه بحث دیگری که در کشور مطرح می‌شود این است که سازمان محیط زیست بر اساس نظر یک یا دو کارشناس تصمیم می‌گیرد. در حالی که در کل کشور و در مسائل اجرایی بر اساس نظرات کارشناسی و تخصصی گام برداشته می‌شود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها