تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فوتبال ایران در انتظار روشن‌شدن سرنوشت یک دروازه‌بان پرهیاهو

نقل‌وانتقالات؛ از «بیرانوند» چه خبر؟

در حالی که پیش از این به نظر می‌رسید علیرضا بیرانوند با فسخ قرارداد خود با پرسپولیس و نزدیک شدن به رقیب سنتی، قصد بازار گرمی داشته تا قیمتش را مانند برخی بازیکنان لیگ برتر چند میلیارد بالاتر ببرد، گفته می‌شود او با استقلالی‌ها به توافق شفاهی رسیده است.

کد خبر: ۱۵۲۱۶۸
۱۷:۱۷ - ۱۳ تير ۱۴۰۲

نقل‌وانتقالات؛ از «بیرانوند» چه خبر؟

دیدارنیوز: یک منبع نزدیک به باشگاه استقلال خبر می‌دهد که استقلال با دروازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس به توافق شفاهی دست یافته است.

پس از جلسه امروز (سه‌شنبه) علی امیری، معاون ورزشی باشگاه استقلال و دو تن از نزدیکان این باشگاه با وکیل علیرضا بیرانوند، موضوع مربوط به انتقال این بازیکن به استقلال تا حد زیادی پیش رفته و این توافق برای نهایی شدن به چند حرکت کوچک بستگی دارد.

مسئولان استقلال در مذاکراه مخفی امروز با بیرانوند درباره شرایط و مباحث مربوط به قرارداد به توافق ضمنی رسیده‌اند و برای اقدام عملیاتی و نهایی نیازمند پاسخ مثبت بیرانوند برای اجرایی شدن قرارداد و رسمی شدن ماجرا هستند.

ظاهرا بیرانوند برای استقلالی شدن چند ساعتی به پرسپولیسی‌ها وقت داده تا اگر شرایطش را بپذیرند، در باشگاه سابقش بماند و الا این بازیکن ملی‌پوش فوتبال ایران روانه رقیب دیرینه خواهد شد.

البته پرسپولیس عقیده دارد بیرانوند همچنان بازیکن این باشگاه است و در صورت عقد قرارداد این بازیکن با استقلال، از این باشگاه و همچنین از بازیکن شکایت خواهد کرد. به این حال استقلالی‌ها هم با در نظر گرفتن فسخ علیرضا بیرانوند مذاکره خود و همچنین عقد قرارداد با این بازیکن را قانونی می‌دانند و به همین دلیل هم مذاکره امروز بدون توجه به این حواشی انجام شده و به نتیجه هم رسیده است.

به این ترتیب اگر پیش‌شرط‌های مالی و توافقات امروز به صورت کامل به مرحله اجرا برسند، بیرانوند تصمیم نهایی خود را برای عقد قرارداد با استقلال خواهد گرفت؛ انتقالی که مراحلش پیش رفته و باید دید تا کجا جلو خواهد رفت.

منبع ما در باشگاه استقلال تاکید می‌کند که مذاکرات و پیشرفت آن، به هیچ وجه بازارگرمی نیست و هم بازیکن و هم باشگاه به دنبال عقد قرارداد هستند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها