تیتر امروز

زیدآبادی: جمهوری اسلامی رفتارش را عوض کند، می‌ماند/ رئیسی، بخشی از نظام قدرت است/ حماس حذف شود، نوبت ایران است
گفت‌وگوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با روزنامه‌نگار و فعال سیاسی اصلاح‌طلب/ قسمت دوم

زیدآبادی: جمهوری اسلامی رفتارش را عوض کند، می‌ماند/ رئیسی، بخشی از نظام قدرت است/ حماس حذف شود، نوبت ایران است

آنچه در پیش رو می‌خوانید و می‌بینید، قسمت دوم گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی اصلاح طلب است.
دوپرده‌ی سیاست و سینما؛ در یک نگاه
گزارش تحلیلی سینما/ اختصاصی دیدار

دوپرده‌ی سیاست و سینما؛ در یک نگاه

مسعود پیوسته روزنامه‌نگار، سینما و سیاست در ایران؛ رابطه و تاثیر و تاثرپذیری هر کدام از دیگری را مورد بررسی قرار داده است.
باشگاه‌های ایرانی تحت فشار نقل و انتقالات

شرط ۸۰۰ هزار دلاری یک برزیلی برای استقلال!

رافائل سیلوا، مدافع برزیلی فصل گذشته استقلال که به دلیل عدم دریافت مطالباتش قرارداد خود را فسخ کرده، خواستار افزایش قرارداد خود از ۵۰۰ هزار به ۸۰۰ دلار شده تا در جمع آبی‌پوشان بماند!

کد خبر: ۱۵۲۱۲۸
۰۹:۲۲ - ۱۳ تير ۱۴۰۲

شرط ۸۰۰ هزار دلاری یک برزیلی برای استقلال!

دیدارنیوز: مدافع برزیلی فصل گذشته استقلال خواهان رقم چشمگیری برای تمدید قرارداد با این باشگاه است.

رافائل سیلوا که طی یک سال و نیم اخیر شرایط خوبی در استقلال داشته و پس از تجربه قهرمانی همراه با آبی پوشان، در فصل اخیر نیز نمایش موثری در خط دفاعی این تیم داشت، به دلیل عدم دریافت مطالبات خود تصمیم به فسخ یک طرفه قراردادش گرفت و رسما از استقلال رفت.

علی امیری، قائم مقام باشگاه استقلال در گفتگو با برنامه فوتبال برتر در این باره عنوان کرد: سیلوا یک طرفه قراردادش را فسخ کرده، چون مطالباتش پرداخت نشده بود، ولی در حال مذاکره با او برای بازگشت به ایران هستیم.

او یادآور شد: به سیلوا گفتیم مطالبات را پرداخت می‌کنیم، ولی وکیل این بازیکن درخواست دیگری داشت و در حالی که قراردادش ۵۰۰ هزار دلار بود، تاکید کرد که باید قرارداد این مدافع به ۸۰۰ هزار دلار در فصل جدید افزایش پیدا کند و تنها در این شرایط سیلوا به ایران برمی‌گردند.

قائم مقام باشگاه استقلال اضافه کرد: این رقم بسیار بالاست و انتقال را ناممکن می‌کند، ولی وکلای باشگاه در حال مذاکره با او هستند تا دوباره به استقلال بیاید.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی