تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
کمیته روابط خارجی کنگره آمریکا درباره «رابرت مالی» از بلینکن توضیح خواست

حواشی یک مرخصی اجباری

حواشی پیرامون اعطای مرخصی اجباری به رابرت مالی، نماینده ویژه رئیس جموری آمریکا در امور ایران ادامه دارد و جمهوری‌خواهان خواستار ارائه توضیحات آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در این رابطه شده‌اند.

کد خبر: ۱۵۲۰۶۲
۰۸:۴۳ - ۱۲ تير ۱۴۰۲

مرخصی اجباری «مالی»

دیدارنیوز: مایکل مک کال، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان که از جمهوری‌خواهان سرشناس آمریکایی به شمار می‌رود در نامه‌ای از بلینکن خواست در خصوص جزئیات و چرایی تعلیق مجوز دسترسی امنیتی آقای مالی توضیح دهد. گفته می‌شود آقای مالی از اوایل سال جاری میلادی به مرخصی بدون حقوق فرستاده شده و دسترسی امنیتی او تعلیق شده است.

این در حالیست که کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان پیشتر از مالی خواسته بود در یک جلسه درباره مذاکرات ایران حاضر و به پرسش‌های اعضای این کمیته پاسخ دهد. وزارت خارجه آمریکا در این خصوص گفته بود مالی به علت بیماری یکی از اعضای نزدیک خانواده نمی‌تواند در این نشست حاضر شود.

مک کال در نامه‌اش خطاب به بلینکن نوشته است: «با توجه به وخامت اوضاع، ضروری است که وزارتخانه به سرعت گزارش کامل و شفافی از شرایط مربوط به تعلیق و تحقیقات درباره رابرت مالی ارائه کند.»

مالی روز پنجشنبه به رسانه‌ها گفته بود که مجوز امنیتی او در حال بررسی است و ابراز امیدواری کرده بود تحقیقات به نحو مطلوب انجام و به زودی حل و فصل شود.

مک کال در نامه خود از آبرام پیلی، معاون مالی که حالا به جای او مسئولیت را برعهده دارد و همچنین از برت مک گورک، هماهنگ کننده شورای امنیت ملی برای خاورمیانه خواسته تا پایان ماه ژوئیه برای ارائه گزارش‌های محرمانه به کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان مراجعه کنند.

رابرت مالی که در مذاکرات منتهی به برجام یکی از اعضای تیم مذاکره کننده آمریکا بود، با روی کار آمدن جو بایدن در کاخ سفید، به عنوان نماینده ویژه او در امور ایران منصوب و تلاش کرد تا زمینه را برای احیای برجام مهیا کند. با این حال او پس از بیش از ۲ سال از دستیابی به این امر ناکام مانده و مشکلات پیرامون این مسئله و همچنین اختلاف نظر‌های ایران و آمریکا سبب شده تا طرفین نتوانند بر سر احیای برجام با یکدیگر به نتیجه برسند.

جمهوری خواهان و جریان‌های تندرو که مخاف هرگونه تعامل و گفتگو با جمهوری اسلامی بوده‌اند، همواره مالی را به دلیل آنچه تلاش برای نزدیکی او با مقام‌های ایرانی می‌خواندند به باد انتقاد می‌گرفتند. حالا مشخص نیست سرنوشت مالی چه خواهد شد و آیا نتیجه تحقیقات به بازگشت او به سمت خود می‌انجامد یا باید حضور او را به عنوان نماینده ویژه کاخ سفید در امور ایران، پایان یافته تلقی کرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها