تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
در شب قهرمانی تیم قلعه‌نویی در کافا

تیم عنایتی در بغداد کم آورد

شاگردان رضا عنایتی در ضربات پنالتی دیدار نهایی مسابقات فوتبال زیر ۲۳ سال غرب آسیا مقابل عراق تن به شکست داده و به عنوان نایب قهرمانی مسابقات بسنده کردند.

کد خبر: ۱۵۱۴۵۸
۰۷:۵۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲

تیم عنایتی در بغداد کم آورد

دیدارنیوز: تیم‌های امید ایران و عراق َشب گذشته (سه‌شنبه) در فینال مسابقات فوتبال زیر ۲۳ سال غرب آسیا در ورزشگاه المدینه شهر بغداد به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان ۹۰ دقیقه به نتیجه تساوی یک - یک انجامید. در این بازی ابتدا تیم ایران توسط حسین گودرزی در دقیقه ۳۰ به گل رسید و حسین خدیر در دقیقه ۳+۴۵ کار را به تساوی کشاند.

در نیمه دوم میزبان برای دستیابی به گل تلاش زیادی کرد و چند موقعیت گلزنی خوب به دست آورد. عراقی‌ها حتی در یکی از صحنه‌ها به گل رسیدند که با پرچم کمک داور آفساید اعلام شد. از سوی دیگر هاشم‌نژاد با حرکات سرعتی خود خط دفاع رقیب را آزار دارد. با این حال در نیمه دوم توپی از خط دروازه‌ها نگذشت و کار به ضربات پنالتی کشیده شد.

در ضربات پنالتی تیم ایران توسط یاسین سلمانی، سعید ایران‌خواه، محمد قربانی و مهدی هاشم‌نژاد به گل رسید، اما ضربه پنالتی سامان فلاح به تیر عمودی دروازه برخورد کرد. ضربات پنالتی کرار حسین، زید تحسین، حسین خدیر، منتظر محمد و احمد مکنزی هم گل شد تا تیم عراق به برتری ۵ بر ۴ دست یابد و قهرمان مسابقات فوتبال زیر ۲۳ سال غرب آسیا شود.

رضا عنایتی سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان در این مسابقه تیمش را با ترکیب محمدرضا خالدآبادی، سامان تورانیان، حسین گودرزی، سامان فلاح، محمدامین حزباوی، احمد شریعت زاده، یاسین سلمانی، آریا برزگر، امیر جعفری، محمد قربانی و محمدحسین اسلامی به میدان فرستاد. در شروع نیمه دوم مهدی هاشم‌نژاد جایگزین احمد شریعت‌زاده شد و در دقیقه ۶۶ محمدمهدی احمدی جای امیر جعفری را گرفت و علیرضا باویه به جای محمدحسین اسلامی به زمین آمد. همچنین در دقیقه ۸۹ سعید ایرانخواه جانشین حسین گودرزی شد و محمدحسین زواره‌ای به‌عنوان بازیکن تعویضی جایگزین آریا برزگر.

براساس این گزارش، آریا برزگر در دقیقه ۶۱ و محمد قربانی در دقیقه ۶۶ از داور کارت زرد دریافت کردند.

گفتنی است در مرحله گروهی مسابقات فوتبال امید‌های غرب آسیا تیم امید کشورمان با سوریه و فلسطین همگروه بود که در دیدار نخست مقابل سوری‌ها با پیروزی ۳ بر یک زمین را ترک کرد، اما در بازی دوم با تساوی یک - یک مقابل فلسطین متوقف شد. بعد صعود از مرحله گروهی در نیمه نهایی مقابل اردن قرار گرفت که در ضیافت پنالتی‌ها با نتیجه ۴ بر ۳ پیروز شدند.

تیم عنایتی در بغداد کم آورد

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير