تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وعده تازه یکی از مقامات باشگاه برای انتخاب سرمربی جدید

هواداران استقلال تا امشب صبر کنند!

در شرایطی که امروز شنبه، به گفته مسوولان باشگاه استقلال روز انتخاب سرمربی جدید آبی‌هاست؛ علی امیری قائم مقام باشگاه از پشت فرمان خودروی خود گفت که تکلیف نیمکت استقلال تا امشب مشخص می‌شود.

کد خبر: ۱۵۱۲۱۰
۱۱:۴۸ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲

هواداران استقلال تا امشب صبر کنند!

دیدارنیوز: قائم مقام باشگاه استقلال مقابل ساختمان این باشگاه توضیحاتی کوتاه درباره انتخاب سرمربی جدید این تیم ارائه کرد.

با توجه به صحبت‌های روز گذشته حجت کریمی مدیرعامل استقلال مبنی بر انتخاب سرمربی جدید در روز شنبه خبرنگاران مقابل ساختمان باشگاه حضور یافتند تا آخرین اخبار را در این خصوص انتشار بدهند.

به همین خاطر علی امیری قائم‌مقام باشگاه استقلال از سوی خبرنگاران رویت شد. امیری در شرایطی که پشت فرمان خودروی خود نشسته بود و علاقه‌ای به مصاحبه نداشت، اما به احترام خبرنگاران توضیحاتی کوتاه داد و پاسخ‌هایی کوتاه به پرسش‌ها داشت.

خبرنگار: آخرین وضعیت سرمربی استقلال چیست؟
امیری: انشاالله تا آخرشب... همانطور که گفتیم و آقای کریمی گفتند تا آخر امشب سرمربی را معرفی می‌کنند.

خبرنگار: سرمربی استقلال آقای نکونام خواهد بود؟
امیری: اجازه بدهید تا آخر شب...

خبرنگار: تا آخر شب سرمربی را معرفی می‌کنند یا آقای نکونام به باشگاه می‌آید تا قرارداد ببندد؟
امیری: من اسمی از گزینه‌ای نیاوردم، ولی حالا...

خبرنگار: تنها گزینه‌ای که در رسانه‌ها اعلام شده آقای نکونام است...
امیری: در رسانه‌ها خیلی چیز‌ها عنوان می‌شود. اجازه بدهید باشگاه به طور دقیق اعلام کند.

خبرنگار: امشب سرمربی انتخاب می‌شود؟
امیری: انشاالله...

با این تفاسیر باید دید امروز در باشگاه استقلال چه اتفاقاتی رخ می‌دهد و آیا طبق وعده‌های داده شده، نفر اول نیمکت آبی‌ها تا امشب معرفی می‌شود یا اینکه این مساله بازهم به تاخیر می‌افتد.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها