تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

نرخ تورم آمریکا ۴ درصد شد

نرخ تورم سالانه منتهی به ماه مه در آمریکا به ۴ درصد رسیده، نرخی که ماه گذشته ۴.۹ درصد اعلام شده بود و ژوئن یکسال پیش به اوجِ ۹.۱ درصدی صعود کرده بود.

کد خبر: ۱۵۱۱۳۵
۱۶:۵۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۲

نرخ تورم آمریکا ۴ درصد شد

دیدارنیوز: انتظار‌ها برای توقف افزایش نرخ بهره از سوی فدرال رزرو برای نخستین بار پس از مارس ۲۰۲۲ افزایش یافته؛ فرضیه‌ای که تحت تاثیر روند نزولی نرخ تورم در آمریکا شکل گرفته است.

نشست کمیته سیاست پولی فدرال رزرو (بانک مرکزی ایالات متحده) که از صبح سه‌شنبه و تنها دو ساعت پس از انتشار آخرین آمار نرخ تورم آغاز شد.

نرخ تورم سالانه منتهی به ماه مه به ۴ درصد رسیده، نرخی که ماه گذشته ۴.۹ درصد اعلام شده بود و ژوئن یکسال پیش به اوجِ ۹.۱ درصدی صعود کرده بود.

هر چند نرخ تورم ۴ درصدی همچنان دو برابر نرخ هدفِ ۲ درصدی بانک مرکزی ایالات متحده است، ولی حرکت به سمت آن همچنان ادامه دارد؛ حرکتی که با ده افزایش متوالی نرخ بهره تا محدوده ۵ تا ۵.۲۵ درصدی تنظیم شده است.

همزمان، در بازار کار نیز ایجاد شغل در ماه مه بسیار بالاتر از پیش‌بینی‌ها بود، اما نرخ بیکاری بیش از حد انتظار افزایش یافت و به ۳.۷ درصد رسید. شمار ثبت نام هفتگی بیکاران هم در اوایل ژوئن به بالاترین سطح خود از اکتبر ۲۰۲۱ رسید.

با این حال، اقتصاددانان انتظار دارند که کمیته سیاست پولی فدرال رزرو در پایان نشست جاری خود با ثبات نرخ بهره در سطح فعلی تا پایان سال جاری میلادی موافقت کند؛ تصمیمی که افزون بر مرور روند نرخ تورم و بیکاری نیازمند به روز شدن برآورد بانک مرکزی ایالات متحده از چشم‌انداز رشد تولید ناخالص داخلی این کشور است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد