تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

قیمت‌های نجومی بلیت برای یک کنسرت! +عکس

بلیت چهار روز اول کنسرت‌های علیرضا قربانی در کاخ سعدآباد تهران، در حالی در سامانه رسمی به‌طور کامل به‌فروش رسید که شاهد عرضه بلیت‌های این برنامه با قیمت‌هایی غیرطبیعی و نجومی در فضای مجازی هستیم!

کد خبر: ۱۵۰۹۸۹
۱۳:۰۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲

قیمت‌های نجومی بلیت برای یک کنسرت! +عکس

دیدارنیوز: تمامی بلیت‌های چهار روز اول کنسرت علیرضا قربانی روز گذشته و پس از گذشت کمتر از دو ساعت از آغاز بلیت‌فروشی در حالی خریداری شد، که تعدادی از این بلیت‌ها از هم اکنون وارد جریان فروش در بازار سیاه به قیمت‌های نامتعارف شده‌اند. روندی که پیش از این نیز در کنسرت‌های مهم تهران مشاهده شده بود و شرایطی را فراهم ساخت که علاقه‌مندان و طرفداران این خوانندگان مجبور به خرید بلیت از بازار سیاه شدند.

براساس تازه‌ترین رصد‌هایی که طی روز گذشته و با آغاز فروش بلیت کنسرت پایتخت علیرضا قربانی صورت گرفته، قیمت بلیت این اجرا‌های زنده در بازار سیاه و سامانه‌های رسمی و دارای مجوز خرید و فروش کالا‌ها برای دو نفر حتی به قیمت ۴ میلیون تومان هم رسیده است! این قیمت در حالی است که سقف قیمت فروش بلیت‌های این کنسرت در سامانه رسمی ۶۹۰ هزار تومان است.

هرچند به نظر می‌رسد این فرآیند در پروژه‌های پرمخاطبی همچون کنسرت علیرضا قربانی، همایون شجریان و دیگر خوانندگان صاحب‌نام موسیقی ایرانی در عرصه‌های مختلف امری اجتناب‌ناپذیر است، اما نهاد‌های ناظر بر روند انجام معاملات در سامانه‌های خرید و فروش کالا با شناسایی افرادی که قصد سو استفاده از این شرایط را دارند، می‌بایست برخورد محکم‌تری با روند پیش آمده در این بازار‌های سیاه داشته باشند.

قیمت‌های نجومی بلیت برای یک کنسرت! +عکس

در حال حاضر تمامی بلیت‌های کنسرت علیرضا قربانی در روز‌های ۲۳، ۲۴، ۲۵، ۲۶، ۳۰ و ۳۱ خرداد و همچنین روز جمعه ۲ تیر به فروش رفته و این گمان می‌رود با استمرار استقبال کم نظیری که از کنسرت‌های این خواننده طی ماه‌های اخیر و اجرای تهران صورت گرفته، شاهد صعود روند فروش بلیت در بازار سیاه باشیم.

ماجرای فروش بلیت در بازار سیاه برای خوانندگان پرطرفدار اکنون در تمام دنیا، امری جاری تلقی می‌شود، اما به دلیل شرایط اقتصادی فعلی کشورمان و سو استفاده افراد از شوق و اشتیاقی که برخی از طرفداران از برگزاری چنین کنسرت‌هایی دارند، به نظر می‌آید نهاد‌های قانونی ناظر با همکاری دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برگزارکنندگان کنسرت‌ها، می‌توانند فضای قانون‌مند تری را برای بهره‌مندی حداکثری مخاطبان از این قبیل برنامه‌ها فراهم آورند.

تور کنسرت‌های علیرضا قربانی از ۱۶ اردیبهشت ماه آغاز شده بود و در شهر‌های گرگان، رشت، تبریز، شیراز، کرمان، سیرجان و جزیره کیش اجرا شد که به دلیل استقبال مخاطبان در شهر‌های مختلف نیز چندین سانس تمدید شد و حالا زنجیره این اجرا‌ها به پایتخت رسیده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر