تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

استقبال وزیر خارجه از اسدالله اسدی

اسدالله اسدی، دیپلمات کشورمان عصر امروز شنبه، در محل وزارت امور خارجه مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جمعی از مدیران و دیپلمات‌های کشورمان قرار گرفت.

کد خبر: ۱۵۰۸۷۶
۲۱:۱۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

استقبال وزیر خارجه از اسدالله اسدی

دیدارنیوز: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه از اسدالله اسدی دیپلمات کشورمان پس از تحمل حدود ۵ سال بازداشت و زندان در آلمان و بلژیک استقبال کرد.

رسانه وزارت خارجه نوشت: «اسدالله اسدی دیپلمات کشورمان که پس از تحمل حدود ۵ سال بازداشت و زندانی شدن غیرقانونی ابتدا در آلمان و سپس بلژیک، اخیرا آزاد و به میهن اسلامی بازگشته است، عصر امروز در محل وزارت امور خارجه مورد استقبال حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جمعی از مدیران و دیپلمات‌های کشورمان قرار گرفت.

امیرعبداللهیان ضمن خوشامدگویی، بازگشت سرافرازانه و مسرت بخش این دیپلمات کشورمان به میهن اسلامی را به ایشان، همسر، فرزندان و  خانواده او و نیز جمع همکاران وزارت امور خارجه تبریک گفت.

استقبال وزیر خارجه از اسدالله اسدی

امیرعبداللهیان ضمن تجلیل از استقامت ستودنی اسدی در طول مدت طولانی بازداشت غیرقانونی و طاقت فرسا در زندان‌های بلژیک و صبوری و سلوک عزتمندانه وی برای تأمین منافع ملی و پاسداری از عزت و اقتدار کشور و ملت بزرگ ایران، خطاب به اسدی گفت؛ دولت، دستگاه دیپلماسی و قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران در پی دستگیری غیرقانونی و اتهام بی اساس وارد شده به دیپلمات کشورمان و نقض فاحش کنوانسیون وین، تمام توان و ظرفیت خود را به کار بست و با اتخاذ مواضع و گام‌های منطقی و قاطع، خوشبختانه امروز شاهد به ثمر نشستن این تلاش‌ها و حضور شما در کشور هستیم.

اسدالله اسدی دیپلمات آزاد شده کشورمان نیز در این دیدار، با بیان اجمالی دوران بازداشت و زندانی شدن خود ابتدا در آلمان و سپس در زندان‌های بلژیک، از تلاش‌های مجدانه و مؤثر دولت، دستگاه دیپلماسی و قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران برای تحقق آزادی خود و نیز ناکام گذاشتن طراحی اسرائیلی‌ها و تروریست‌ها بمنظور تحقق اهداف نامشروع شان، تشکر و قدردانی کرد.»

استقبال وزیر خارجه از اسدالله اسدی

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها