تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

سقوط شدید بورس

در پایان معاملات امروز شنبه ۲۰ خرداد، شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۷۳ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۲۱۵ هزار واحد رسید.

کد خبر: ۱۵۰۸۴۱
۱۳:۱۹ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲

سقوط شدید بورس

دیدارنیوز: بازار سهام، اولین روز هفته را با ریزشی ۷۳ هزار واحدی به کار خود پایان داد.

بازار سهام اولین روز کاری هفته را همچون سایر بازار‌ها که در این روز‌ها با کاهش محسوس قیمتی همراه هستند با فشار شدید عرضه آغاز کرد و بسیاری از سهام، باصف فروش به کار خود به پایان دادند؛ بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی ۷۳ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۲۱۵ هزار واحد رسید، همچنین شاخص کل هم‌وزن نیز با ریزشی ۲۵ هزار واحدی را تجربه کرد و به ارتفاع ۷۵۰ هزار واحدی رسید.

گفتنی است سه نماد «فولاد»، «فملی» و «شپنا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «وسپهر» و «خاور» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «پی پاد»، «شستا» و «وبملت» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «زفجر»، «عالیس» و «خاور» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۲۰ خرداد ماه ۱۴۰۲، مبلغ ۸ هزار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

در بازار امروز ۳۳۵ نماد در محدوده مثبت و ۵۶ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۹۰ نماد در محدوده مثبت و ۲۱۹ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت