تیتر امروز

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد
گفت‌وگوی ویژه دیدارنیوز با مدیرعامل پیشین ایرنا

از ایرنای ناصری تا ایرنای نادری/ عبدالله ناصری: جمهوری اسلامی، مرگ اسلام سیاسی را تسریع کرد

عبدالله ناصری مدیرعامل پیشین ایرنا با وجود کسالت و مشکل تکلم و تحرک تحت بیماری ALS، با دیدار گفت‌وگویی انجام داده است که مطالعه آن را پیشنهاد می‌کنیم.
مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود
گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه اصل ۲۷ با فیلسوف و متفکر معاصر (قسمت اول)

مصطفی ملکیان: مردم در ۱۴۰۱ پیروز میدان بودند/ دیگر در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد/ دفاعم از انقلاب ۵۷ اشتباه بود

استاد مصطفی ملکیان، فیلسوف و متفکر معاصر یکی دیگر از مهمانان ویژه فصل جدید برنامه اصل ۲۷ بود؛ گفت‌وگوی دیدار با او در دو قسمت منتشر خواهد شد؛ این گفت‌وگو را حتما ببینید.
مسئله قره‌باغ چیست؟ چرا آذربایجان و ارمنستان بر سر آن می‌جنگند؟
از چشم جهان (۱۱۳)؛ بلومبرگ بررسی کرد:

مسئله قره‌باغ چیست؟ چرا آذربایجان و ارمنستان بر سر آن می‌جنگند؟

خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی مفصل به درگیری قفقاز پرداخته و اینکه پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، جمهوری‌های آذربایجان و ارمنستان بار‌ها به خاطر منطقه ناگورنو قره‌باغ با هم جنگیده‌اند.
حضور آنتونیو مانیکونه در تمرین یوزها

مربی ایتالیایی تیم ملی آفتابی شد +عکس

پیش از تمرین امروز صبح (دوشنبه)، آنتونیو مانیکونه مربی ایتالیایی، به عنوان عضو جدید کادر فنی تیم ملی به بازیکنان معرفی شد.

کد خبر: ۱۵۰۶۳۲
۱۳:۰۶ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲

مربی ایتالیایی تیم ملی آفتابی شد +عکس

دیدارنیوز: آنتونیو مانیکونه به عنوان عضو جدید کادر فنی تیم ملی به بازیکنان معرفی شد.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، امیر قلعه‌نویی با اشاره به سوابق مانیکونه، برای او و دیگر اعضای تیم ملی در مأموریت پیش‌رو آرزوی موفقیت کرد.

مانیکونه از امروز به صورت رسمی کار خود را در تیم ملی ایران آغاز کرد.

مربی ایتالیایی تیم ملی آفتابی شد +عکس

آشنایی با عضو جدید کادر تیم ملی

آنتونیو مانیکونه صبح امروز به عنوان عضو جدید تیم ملی فوتبال به بازیکنان معرفی شد؛ مربی ۵۶ ساله‌ای که سابقه کار در تیم‌های مختلف را در کارنامه خود می‌بیند.

آنتونی مانیکونه؛ متولد ٢٧ اکتبر ١٩۶۶ حالا جدیدترین عضو کادر تیم ملی است و پس از حضور هفت ساله در کادر فنی تیم ملی سوییس، حضور در تیم ملی ایران دومین تجربه ملی مربیگری او به شمار می‌رود.

مربی ایتالیایی تیم ملی آفتابی شد +عکس

او تا پیش از این در تیم‌های اینترمیلان (جوانان)، لاتزیوی ایتالیا، تیم ملی سوییس و بوردوی فرانسه مربیگری کرده و قرار است به عنوان دستیار، نقشی که پیش از این در تیم‌های مطرح فوتبال اروپا داشته، در تیم ملی ایران و با هدایت امیر قلعه‌نویی نیز بر عهده بگیرد.

مانیکونه با سابقه حضور در دو جام ملت‌های اروپا در سال‌های ٢٠١۶ و ٢٠٢٠ و همچنین جام جهانی ٢٠١٨ در کنار ولادیمیر پتکوویچ قرار است نقش یکی از همکاران سرمربی تیم ملی ایران ایفا کند. سوییس به همراه مانیکونه در یورو ٢٠١۶ تا مرحله یک هشتم صعود کرد و در یورو ٢٠٢٠ نیز پس از صعود از مرحله گروهی و پیروزی برابر فرانسه به مرحله یک چهارم راه یافت.

سوییس در جام جهانی ٢٠١٨ هم پس از تساوی برابر برزیل و کاستاریکا و پیروزی برابر صربستان از مرحله گروهی صعود کرد، اما در مرحله حذفی برابر سوئد شکست خورد.

مانیکونه در دوران بازیگری نیز در تیم‌های مختلفی بازی کرده است، از اینترمیلان و پالرمو تا پوشیدن پیراهن تیم ملی ایتالیا در دیدار برابر استونی در رقابت‌های انتخابی جام جهانی ١٩٩۴ با هدایت آریگو ساکی معروف؛ تیمی که در نهایت در جام جهانی آن سال به مقام نایب قهرمانی رسید.

مانیکونه با تجربه حضور در تیم‌های مختلف، اکنون جدیدترین عضو کادر تیم ملی فوتبال ایران است و ماموریت دارد با رهبری قلعه‌نویی و همراهی دیگر اعضای کادر، تیم ملی ایران را به بهترین شکل آماده حضور در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا کند.

مربی ایتالیایی تیم ملی آفتابی شد +عکس

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی