تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۳ - ژاپن

اولین تمرین ستاره‌های عطایی در ناگویا؛ ایران آماده‌تر از همیشه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان که با هدایت بهروز عطایی در ناگویای ژاپن حضور دارد، آماده رقابت با تیم‌های مدعی در لیگ ملت‌های ۲۰۲۳ است و اولین تمرین خود را پشت سر گذاشت.

کد خبر: ۱۵۰۵۲۸
۱۳:۵۷ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

اولین تمرین ستاره‌های عطایی در ناگویا؛ ایران آماده‌تر از همیشه

دیدارنیوز: ملی‌پوشان والیبال ایران امروز (شنبه ۱۳ خرداد ماه) اولین جلسه تمرینی خود را در ناگویای ژاپن پشت سر گذاشتند.

به نقل از سایت فدراسیون والیبال، لیگ ملت‌های والیبال سال ۲۰۲۳ در گروه مردان از ۱۶ خردادماه آغاز می‌شود و یکم مرداد با معرفی تیم‌های برتر به پایان خواهد رسید. تیم ملی والیبال ایران پنجمین حضور خود را در این رقابت‌ها تجربه خواهد کرد.

مردان والیبال ایران روز گذشته (١٢ خرداد ماه) پس از طی مسافتی طولانی و حدودا ٢٢ ساعته به ناگویای ژاپن، محل برگزاری هفته اول لیگ ملت‌های والیبال رسیدند و شب گذشته با توجه به سفر زمان‌بری که پشت سر گذاشته بودند، به استراحت پرداختند.

بعدازظهر امروز (شنبه ۱۳ خرداد) تمرینات تیم ملی والیبال زیر نظر بهروز عطایی آغاز شد و ملی‌پوشان یک جلسه تمرین توپی را در سالن جی‌تکت ناگویا پشت سر گذاشتند تا برای دیدار دوستانه فردا مقابل فرانسه آماده شوند.

بازیکنان ابتدا زیر نظر یاناس ویچیچ به انجام کار‌های کششی پرداختند. بخش بعدی تمرین در فضایی مفرح برگزار شد که تلفیقی از والیبال و بسکتبال بود و در قسمت بعد ملی‌پوشان والیبال ایران زیر نظر پاول متئوس وییسکی تمرین سرویس انجام دادند. در نهایت هم بازیکنان به بازی درون تیمی پرداختند که بهروز عطایی چند بار تمرین را متوقف کرد و نکات فنی را با بازیکنان در میان گذاشت.

شاگردان بهروز عطایی فردا صبح (یکشنبه ۱۴ خرداد) یک جلسه تمرین وزنه را پشت سر خواهند گذاشت و عصر فردا در دیداری تدارکاتی از ساعت ١٧ به وقت ژاپن (۱۱:۴۵ به وقت تهران) به مصاف فرانسه خواهند رفت.

سید محمد موسوی (کاپیتان)، مهدی جلوه، محمد، ولی زاده، محمد طاهر وادی، جواد کریمی، امین اسماعیل‌نژاد، علی حاجی‌پور، محمدرضا حضرت‌پور، آرمان صالحی، امیرحسین اسفندیار، مرتضی شریفی، پوریا حسین خانزاده، شهروز همایونفرمنش، محمد جواد معنوی‌نژاد بازیکنان اعزامی به ژاپن برای حضور در هفته اول لیگ ملت‌ها هستند.

اکبر محمدی به عنوان سرپرست، بهروز عطایی (سرمربی)، علیرضا طلوع‌کیان و محمود افشاردوست (مربیان)، مصطفی کارخانه (مشاور فنی)، یاناس ویچیچ (مربی بدنساز)، پاول متئوس (مربی تمرین دهنده)، حسین خوریانی (آنالیزور)، نیما ده‌پناه (فیزیوتراپیست)، رضا قلی‌پور (پزشک)، و حمزه فتحی به عنوان ماساژور، کادر فنی تیم ملی ایران را تشکیل می‌دهند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها