تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

انتقاد از واکنش دفتر حدادعادل؛ مگر سلام با «خاتمی» نیاز به بیانیه دارد؟

رضا موسوی، شاعر در پاسخ به بیانیه دفتر حدادعادل درباره دیدار حداد و محمد خاتمی در مراسم سالگرد مرحوم دعایی نوشت: عکس بالا که در سالگرد مرحوم دعایی گرفته شده گویای مطلب خاصی نیست با این حال دفتر حداد عادل بیانیه داده که تفسیر نکنید، این تصویر بیانگر رفتار اخلاقی دکتر است. بنده هم مانند بسیاری از بینندگان تا پیش از صدور بیانیه تصوری جز این نداشتم، اما پس از آن با خود گفتم مگر یک سلام و علیک ساده نیاز به بیانیه دارد. اتفاقا این است که اخلاقی نیست.

کد خبر: ۱۵۰۴۹۰
۱۰:۳۴ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

انتقاد از واکنش دفتر حدادعادل؛ مگر یک سلام با «خاتمی» نیاز به بیانیه دارد؟

دیدارنیوز: پس از دیدار حدادعادل با محمد خاتمی در مراسم سالگرد مرحوم دعایی، دفتر حدادعادل خیلی زود به عکس منتشر شده آنها واکنش نشان داد و نوشت که از عکس حداد با خاتمی نباید تفسیر سیاسی کرد و نباید از آن بهانه‌ای برای تسویه‌حساب‌های سیاسی ساخت.

دفتر حدادعادل در ادامه نوشته است: «پافشاری حدادعادل بر موضع انقلابی و سیاسی مستقل و روشن بر همگان معلوم است و در عین حال ایشان داشتن اختلافات سیاسی را مجوز بی‌اخلاقی نمی‌داند.»

رضا موسوی، شاعر در کانال تلگرامی خود در این باره نوشت: «عکس بالا که در سالگرد مرحوم دعایی گرفته شده گویای مطلب خاصی نیست با این حال دفتر حداد عادل بیانیه داده که تفسیر نکنید، این تصویر بیانگر رفتار اخلاقی دکتر است. بنده هم مانند بسیاری از بینندگان تا پیش از صدور بیانیه تصوری جز این نداشتم، اما پس از آن با خود گفتم مگر یک سلام و علیک ساده نیاز به بیانیه دارد. اتفاقاً این است که اخلاقی نیست.

سال ۸۶ برای بار چندم در مجلس رهبری قصیده‌ای انتقادی خواندم. این‌بار با ردیف "هیچ"؛ در مدح استاد مصفا که عذرش را از دانشگاه خواسته بودند. پس از قرائت شعر اندکی با آقای خامنه‌ای وارد بحث شدم و عرض کردم: ببخشید اگه زبون من تلخه. ایشان هم گفتند: نخیر، ما در این سال‌ها اینقدر سخن تلخ گفتیم و شنفتیم که این پیشش "هیچ" بود.

بعد از جلسه، ولی تنها ایستاده بودم که کسی صدایم زد. جناب حداد عادل بود که در حین رفتن گفت: آقای موسوی قهوه هم تلخه هم مفید. موفق باشید.

من البته سخن ایشان را تفسیر نکردم. با خود گفتم این برخورد بیانگر رفتار اخلاقی دکتر است. اما وقتی به منزل مرحوم مصفا رفتم و ماجرا را برایش شرح دادم استاد گفت: هر بلایی که بر سر من آمد زیر سر اوست.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
احمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۳
0
0
هزاران نفر امثال حداد عادل اندازه انگشت کوچک خاتمی بین مردم محبوبیت ندارد افتخار هم باید که خاتمی به او دست داد
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها