تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

عذرخواهی حسن خمینی از خبرنگاری که مورد ضرب و شتم قرار گرفت

پس از ضرب و شتم خبرنگار ایلنا که توسط محافظان سید حسن خمینی در مراسم سالگرد درگذشت سیدمحمود دعایی اتفاق افتاد و واکنش‌های زیادی در پی داشت، حسن خمینی در نامه‌ای خطاب به این خبرنگار از او عذرخواهی کرد و نوشت: «فضای مجازی آفات بسیار دارد، ولی دارای جهات خوب هم هست و دریچه‌ای است که صاحبان مکنت و قدرت را به سبب آنکه در اتاق شیشه‌ای قرار می‌گیرند، در برابر همگان پاسخگو کند.»

کد خبر: ۱۵۰۴۷۰
۱۹:۲۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

عذرخواهی حسن خمینی از خبرنگاری که مورد ضرب و شتم قرار گرفت

دیدارنیوز: سید حسن خمینی از خبرنگاری که مورد ضرب و شتم تیم حفاظتی او قرار گرفته بود، عذرخواهی کرد.

جماران نوشت: «در پی بروز یک تنش و برخورد فیزیکی میان اعضای تیم حفاظت حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی با آقای امین مهرآور خبرنگار ایلنا، یادگار امام در نامه‌ای به وی، ضمن دلجویی و عذرخواهی از این خبرنگار، گفت: این اتفاق یک درس را برای همه ما به همراه دارد؛ و آن نقش بی بدیل افکارعمومی و فضای رسانه‌ای در کنترل اشکالات و تقصیر‌ها و قصورهاست.»

متن نامه سید حسن خمینی بدین شرح است:

«بسمه تعالی

دوست نادیده جناب آقای مهرآور

قصه پر غصه دیروز را در فضای رسانه‌ای خواندم و متأثر شدم. از ظهر مترصد بودم تا فرصتی بیابم تا به نوعی به نوبه خود از شما عذرخواهی کنم. البته اهل فن واقف اند که مسئولیت حفاظت بر عهده حقیر نیست، ولی با این حال وظیفه من در چنین مواردی در حدّ خود باقی است که ان شاء الله باید بررسی کاملی درباره آن صورت پذیرد.

اما همین اتفاق یک درس را برای همه ما به همراه دارد؛ و آن نقش بی بدیل افکارعمومی و فضای رسانه‌ای در کنترل اشکالات و تقصیر‌ها و قصورهاست.

مطلب مرتبط:

ضرب و شتم یک خبرنگار توسط تیم حفاظت سیدحسن خمینی!

ضرب‌وشتم یک خبرنگار/ شمسایی خطاب به حسن خمینی: «بسیار دردآور است»

انتشار امثال این خبر شاید برای امثال من تلخ و گزنده باشد، ولی همه باید خود را به ثمرات شیرین آن عادت بدهیم و از تلخی‌های آن رخ در هم نکشیم. تا حقی از مظلومی ضایع نگردد و هرکس بتواند با صدای رسا از ظلم و تعدی شکوه کند.

فضای مجازی آفات بسیار دارد، ولی دارای جهات خوب هم هست و دریچه‌ای است که صاحبان مکنت و قدرت را به سبب آنکه در اتاق شیشه‌ای قرار می‌گیرند، در برابر همگان پاسخگو کند.

برادرت سید حسن خمینی»

عذرخواهی حسن خمینی از خبرنگاری که مورد ضرب و شتم قرار گرفت

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد