تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
وعده‌های دولت سیزدهم کجا رفت

چرا مرغ ارزان نمی‌شود؟!

مدت‌هاست مرغ قیمت مصوب جدید را پشت سر گذاشته و مسئولان وعده کاهش قیمت داده‌اند اما، قیمت این کالای اساسی قصد پایین آمدن ندارد!

کد خبر: ۱۵۰۴۶۵
۱۸:۱۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲

چرا مرغ ارزان نمی‌شود؟!

دیدارنیوز: خبرهایی مبنی بر افزایش توزیع و برخورد‌های شدید با گران‌فروشان هم نتوانسته است از پرواز مرغ به بالای نرخ مصوب جلوگیری کند.

به رغم وعده‌های مسئولان برای کاهش قیمت مرغ، این کالای اساسی همچنان گران عرضه می‌شود. مسئولان با انتشار اخباری همچون افزایش توزیع مرغ و عرضه آن زیر نرخ مصوب در میادین میوه و تره‌بار تلاش در کاهش قیمت مرغ داشته‌اند، اما بازار این کالای اساسی همچنان روی آرامش را ندیده است.

حتی در چهار خرداد ماه جاری وزارت جهادکشاورزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: سامانه پیامکی برای اعلام فروشندگان مرغ بیشتر از قیمت مصوب را راه‌اندازی کرده است. دراین اطلاعیه وزارت جهاد کشاورزی از مردم خواست تا فروش مرغ بیشتر از قیمت مصوب هر کیلوگرم ۷۳ هزار تومان را به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۱۳۶ اعلام کنند یا عکس و فیلم تخلفات انجام شده در این زمینه را ارسال کنند، تا به آن رسیدگی شود.

همچنین اخباری مبنی بر واردات مرغ منتشر شد اما، هیچکدام نتوانست از پرواز مرغ به بالای نرخ مصوب جلوگیری کند.

در حال حاضر قیمت مرغ گرم در بازار مصرف از ۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان تا بیش از ۱۰۰ هزار تومان است که، ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۲۷ هزار تومان بیش از آخرین نرخ مصوب یعنی ۷۳ هزار تومان است. همچنین قیمت متوسط مرغ زنده ۵۶ هزار و ۹۸۳ تومان است که ۴ هزار و ۹۸۳ تومان بیش از نرخ مصوب آن یعنی ۵۲ هزار تومان است.

محمد علی کمالی سروستانی، مشاور عالی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران، در پاسخ به این سؤال به اقتصاد آنلاین گفت: دلیل گذر مرغ از قیمت مصوب و عدم کاهش آن، بالا بودن هزینه‌های تولید است.

وی تصریح کرد: نرخ مصوب ۷۳ هزار تومان برای مرغ گرم در شرایطی قابل اجرا است که نهاد‌های تولید با نرخ مصوب از سوی دولت در اختیار مرغداران قرار گیرد.

وی تصریح کرد: هم اکنون بخشی از نهاد‌های خوراک دام از جمله کنجاله سویا و ذرت با قیمت بالاتر از نرخ مصوب به دست مرغداران می‌رسد.

کمالی سروستانی همچنین قیمت بالای جوجه یکروزه را در افزایش هزینه‌های تولید مرغ مؤثر دانست.

وی گفت: قرار بر این بود، برای اجرای قیمت مصوب ۷۳ هزار تومان برای مرغ گرم، جوجه یکروزه با نرخ مصوب ۱۵ هزار و ۹۰۰ تا ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان در اختیار مرغدار قرار گیرد اما، اکنون قیمت آن بین ۲۵ تا ۳۲ هزار تومان است.

مشاور عالی اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران معتقد است؛ وزارت جهاد کشاورزی برای مهار قیمت مرغ سیاست‌های اشتباهی را در پیش گرفته است، این وزارتخانه تمام تمرکز خود را در حلقه آخر زنجیره مرغ یعنی حلقه توزیع گذاشته است، در حالی که مشکل اصلی در بخش نهاد‌های تولید با قیمت‌های بالا است، به عبارت دیگر، منشاء گرانی مرغ در حلقه تامین نهاد‌های تولید است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی