تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

دیدار ایلان ماسک با وزیر خارجه چین در پکن؛ «خطر کاهش سرمایه گذاری خارجی»

ایلان ماسک، مدیرعامل خبرساز شرکت تسلا در حالی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد که پس از تیره شدن روابط پکن و واشنگتن و سیاست‌های اتخاذ شده از سوی چین، این کشور با خطر کاهش سرمایه گذاری خارجی مواجه شده است.

کد خبر: ۱۵۰۴۰۴
۲۰:۲۵ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲

دیدار ایلان ماسک با وزیر خارجه چین در پکن؛ «خطر کاهش سرمایه گذاری خارجی»

دیدارنیوز: ایلان ماسک، مدیر عامل تسلا با وزیر امور خارجه چین در پکن دیدار کرد.

کین گانگ، وزیر خارجه چین در این دیدار با تاکید بر استقبال کشورش از سرمایه‌گذاری شرکت‌های خارجی گفت روابط تیره آمریکا و چین مستلزم «احترام متقابل» است.

براساس بیانیه وزارت امور خارجه چین، گانگ در این نشست گفته است: «ما باید فرمان را در مسیر درست احترام متقابل، همزیستی مسالمت آمیز و همکاری برد-برد نگه داریم»

روابط ایالات متحده و چین در سال‌های اخیر به ویژه پس از سرنگونی یک بالون جاسوسی چینی که گمان می‌رود اطلاعاتی درباره آمریکا جمع‌آوری می‌کرد مخدوش شده است. به طوری که وال استریت ژورنال گزارش داد که چین درخواست وزیر دفاع این کشور را برای دیدار با وزیر دفاع آمریکا در زمانی که هر دو در آخر هفته در سنگاپور بودند رد کرده است.

مدیرعامل تسلا در شرایطی به چین سفر کرده است که پکن تلاش می‌کند تا اعتماد سرمایه گذاران خارجی به اقتصاد چین را احیا کند. با تیره شدن روابط پکن و واشنگتن و سیاست‌های اتخاذ شده از سوی چین این کشور با خطر کاهش سرمایه گذاری خارجی مواجه شده است.

کین گفته است بازار خودرو‌های الکتریکی در چین «چشم انداز گسترده‌ای برای توسعه دارد» چین نیمی از فروش جهانی خودرو‌های الکتریکی را به خود اختصاص داده است و محل اولین کارخانه تسلا در خارج از ایالات متحده است.

تسلا در سال ۲۰۱۹ اولین کارخانه خودروسازی کاملاً خارجی خود را در چین افتتاح کرد.

با این وجود شرکت تسلا به تازگی اعلام کرده است قصد دارد دومین کارخانه عظیم خود را در شانگهای بسازد. چین بزرگ‌ترین بازار خودرو‌های الکتریکی جهان و دومین بازار بزرگ تسلا پس از ایالات متحده است.

در بیانیه‌ای که در وبسایت تسلا منتشر شده است آمده است که مقامات چینی متعهد به ایجاد یک محیط تجاری بهتر مبتنی بر قوانین بین‌المللی برای شرکت‌های خارجی شده‌اند.

ماسک نیز گفته است: «تسلا با جدا کردن و گسستن زنجیر‌ها مخالف است و مایل است به گسترش تجارت خود در چین ادامه دهد.» به نظر می‌رسد اشاره او به دو قطبی شدن بازار جهان است.

با این حال روابط مدیرعامل تسلا و چین چندان برای واشنگتن خوشایند نیست به طوری که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در ماه نوامبر گفت بهتر است پیوند‌های ماسک با کشور‌های خارجی بررسی شود.

هرچند تسلا همچنان بزرگترین فروشنده خودرو‌های الکتریکی در جهان است، اما در سال‌های اخیر محبوبیت برند‌های چینی افزایش یافته است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد