تیتر امروز

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد
«دیدارنیوز» چالش‌های تیم اقتصادی دولت را بررسی کرد:

تیم اقتصادی دولت، دردی که درمان نمی‌شود/ خلجی: بیکاری، تورم و نقدینگی کاهشی و اقتصاد در حال رشد، تیم اقتصادی دست نمی‌خورد

از ابتدای شروع به‌کار دولت سیزدهم تحلیل‌گران از تیم اقتصادی انتقاد کرده‌اند و معتقدند دولت و مجلس به دلیل نگاه‌‌های سیاسی دست به تغییر مثبت در کابینه نمی‌زند. گزارش جای نکاهی اجمالی به این موضوع...
اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم
بررسی موانع تولید در گفت‌وگو با مدیر عامل آریا چوب نفیس آفرینش+ویدیو

اکبر حسنی: بانک‌ها برای تسهیلات تولید هزار بهانه می‌تراشند/ می‌توانستم با پولم دلار بخرم

موانع، مشکلات و کارشکنی‌های مسیر تولید از ثبت درخواست و اخذ پروانه تا وارد کردن سخت افزار و موضوع ترخیص آن در گمرکات ایران در گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین.
گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
انتقاد رشیدی کوچی از محدودیت‌های جدید پوشش در جمهوری اسلامی

نماینده مجلس: «رئیسی» در لایحه حجاب نظرات علم‌الهدی را اعمال کند!/ فقط می‌گویند می‌گیریم و می‌بندیم

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت در مجلس به انتقاد از لایحه بحث برانگیز حجاب و موضع‌گیری‌های تند علم‌الهدی امام جمعه مشهد که خواهان برخوردهای بیشتر است، پرداخت و گفت: خوب است علم‌الهدی اگر قرار است انتقادی داشته باشد، روی صحبتش به دولت باشد نه مجلس. با رویه‌ای که علم‌الهدی در پیش گرفته، پیشنهاد من این است که ابراهیم رئیسی این لایحه را از مجلس پس بگیرد و نظرات علم‌الهدی را در آن اعمال کند و بعد به دست مجلس برساند. با مطالعه لایحه و برداشتی که داشتم باید بگویم که همچنان تمرکز روی مسائل سلبی است؛ یعنی باز گفته شده جریمه می‌کنیم، می‌گیریم، می‌بندیم، هر کی فلان کار را کرد ما فلان کار را می‌کنیم و...

کد خبر: ۱۵۰۳۰۴
۱۱:۱۴ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲

نماینده مجلس: «رئیسی» در لایحه حجاب نظرات علم‌الهدی را اعمال کند!/ فقط می‌گویند می‌گیریم و می‌بندیم

دیدارنیوز: جلال رشیدی‌کوچی نماینده مجلس با اشاره به انتقادات علم‌الهدی از لایحه حجاب می‌گوید: خوب است آقای علم‌الهدی اگر قرار است انتقادی داشته باشد، روی صحبتش به دولت باشد نه مجلس. با رویه‌ای که علم‌الهدی در پیش گرفته، پیشنهاد من این است که آقای رئیسی این لایحه را از مجلس پس بگیرد و نظرات علم‌الهدی را در آن اعمال کند و بعد به دست مجلس برساند.

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت درباره حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب که به مجلس تقدیم شده، به رویداد۲۴ گفت: می‌خواهم به دو نکته در این‌باره اشاره کنم. اول، موضع‌گیری‌های علم‌الهدی امام جمعه مشهد است. ایشان چند وقت پیش گفت نمایندگان این لایحه را تصویب نکنند، چون لایحه بدی است و کمک می‌کند به بی‌حجابی. اما خطاب به ایشان باید بگویم که این لایحه است، نه طرح! که بخواهند توپ را در زمین ما بیندازند. [لایحه توسط دولت یا قوه قضاییه آماده و به مجلس پیشنهاد می‌شود، اما طرح توسط خود نمایندگان آماده می‌شود.] این لایحه را ابتدا قوه قضاییه در ۹ ماده آماده و در اختیار دولت قرار داد و دولت هم شش ماده به آن اضافه کرد و شد ۱۵ ماده و حال به مجلس ارجاع داده شده است. خوب است علم‌الهدی اگر قرار است انتقادی داشته باشد، روی صحبتش به دولت باشد نه مجلس. با رویه‌ای که علم‌الهدی در پیش گرفته، پیشنهاد من این است که ابراهیم رئیسی این لایحه را از مجلس پس بگیرد و نظرات علم‌الهدی را در آن اعمال کند و بعد به دست مجلس برساند.

در لایحه حجاب گفته شده جریمه می‌کنیم، می‌گیریم، می‌بندیم و ...

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها می‌گوید: نکته دوم، با مطالعه لایحه و برداشتی که داشتم باید بگویم که همچنان تمرکز روی مسائل سلبی است؛ یعنی باز گفته شده جریمه می‌کنیم، می‌گیریم، می‌بندیم، هر کی فلان کار را کرد ما فلان کار را می‌کنیم و... از این‌رو من در این ۱۵ ماده، چیزی تحت عنوان تشویق و ترغیب ندیدم. مادامی که قرار باشد یک‌طرفه قانون‌گذاری شود و نگاه جامعه را نبینیم، قوانین، قوانینی نمی‌شود که مردم به آن عمل کنند.

رشیدی‌کوچی گفت: حال راهکار چیست؟ شاید خیلی‌ها با نگاه من، مخالف باشند، اما باید بگویم که خیلی از رفتار‌هایی که مردم ما از خود نشان می‌دهند، اعتراضی است نه برآمده از فرهنگ جامعه؛ مثل مقوله حجاب. به نظر من حاکمیت و نظام باید از طریق قلب‌ها، کارش را پیش ببرد، همان اتفاقی که در اوایل انقلاب افتاد. نظام باید روی مسائلی که برای مردم اهمیت دارد، تمرکز کند. مثلاً تصمیم‌گیران نظام باید توجه ویژه به معیشت، مسکن، اشتغال، خودرو و... مردم داشته باشند.

او می‌گوید: وقتی نظام، رفاه نسبی ایجاد کرد و مردم در واقعیت دیدند که معیشت‌شان نسبت به قبل، خیلی بهتر شده است، آنگاه دولت راحت‌تر حرفش را می‌تواند به مردم بزند. وقتی مردم صداقت و عمل حاکمیت را ببینند، به سمت کنش‌های اجتماعی توام با اعتراض نمی‌روند. همین اعتقاد را در مباحث طرح صیانت و فیلترینگ هم داشتم. وقتی مشکلات معیشتی مردم تا حد قابل ملاحظه‌ای حل شود، این چالش‌های اجتماعی هم، در حد معقولی خود به خود حل می‌شوند و اگر هم درصدی از آن رفع نشود، مردم بیش از پیش به قانون که البته آن هم باید برآمده از واقعیت‌های جامعه باشد، احترام خواهند گذاشت.

عضو مجمع نمایندگان استان فارس گفت: از طرفی باید در لحن و رفتارمان توجه لازم را داشته باشیم. برای اینکه به طرف مقابل بفهمانیم «بنشین» می‌توانیم بگوییم «بفرما» یا «بتمرگ». وقتی با مهربانی و عطوفت حرف می‌زنیم و رفتار می‌کنیم، حتماً بازخورد بسیار مثبت خواهد بود. در این هشت ماهی که شاهد یک‌سری اتفاقات بودیم، من خیلی این مهربانی و عطوفت را در برخورد با مردم ندیدم.

رشیدی‌کوچی گفت: واقعاً اعتقاد دارم اگر در این هشت ماه، دولت لااقل در حدی، گرانی و بحران خودرو را حل می‌کرد، برخی واکنش‌های اعتراضی مردم را نمی‌دیدم. تاکید دارم بگویم در کنار قانون‌گذاری که لازم است، آن چیزی که باعث می‌شود مردم به قانون تمکین کنند، زور و اجبار نیست. اگر دولت در تصمیمات و امور کشور، اعتمادسازی کند، تعلق‌خاطر مردم به کشور بیشتر می‌شود و در این صورت است که تمکین به قانون و همکاری مردم با نظام را بیش از پیش خواهیم دید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی