تیتر امروز

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله
آمریکا به ونزوئلا حمله کرد (بروز رسانی می‌شود)

تجاوز هوایی آمریکا به کاراکاس/ ترامپ از بازداشت مادورو خبر داد/ حمایت رئیس‌جمهور آرژانتین/ واکنش حزب‌الله

در پی حمله هوایی آمریکا به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا اعلام کرد: در حال حاضر در حال بمباران کاراکاس هستند و این هشداری به تمام جهان است؛ آنها به ونزوئلا حمله کرده‌اند....
اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.

دپوی محصولات ایران خودرو به بهانه نبود قطعه/ خودرو‌های پارس و هایما انبار شد

بررسی‌ها حاکی است این خودروساز تعداد زیادی خودرو هایما و پارس را در سایت بینالود به بهانه نبود قطعه دپو کرده و در سامانه یکپارچه عرضه نکرده است.

کد خبر: ۱۵۰۱۲۶
۱۰:۵۷ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲

دپوی محصولات ایران خودرو به بهانه نبود قطعه/ خودرو‌های پارس و هایما انبار شد

 

دیدارنیوز: در حالی که ایران‌خودرو به بهانه نداشتن ظرفیت، در نوبت دوم طرح عرضه یکپارچه حضور ندارد، بررسی‌ها حاکی است این خودروساز تعداد زیادی خودرو هایما و پارس را در سایت بینالود به بهانه نبود قطعه دپو کرده و در سامانه یکپارچه عرضه نکرده است.

همزمان با آغاز مرحله دوم اجرای طرح فروش یکپارچه محصولات و حذف قرعه کشی، اقدامات یکی از شرکت‌های خودروسازی شائبه تلاش برای ایجاد التهاب در بازار خودرو و افزایش مجدد قیمت‌ها را ایجاد کرده است.

بررسی‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد ایران خودرو در چند هفته اخیر ظرفیت فعالیت و تولید خود را در برخی سایت‌های استانی کاهش داده است؛ از سوی دیگر این خودروساز مجددا اقدام به دپوی ۳ محصول پرطرفدار خود کرده است. اقدامی که می‌تواند منجر به فروش این خودرو‌ها خارج از طرح یکپارچه با نرخ‌های آزاد در بازار به صورت قطره چکانی شود و نهایتا بازار را ملتهب و قیمت‌ها را مجددا افزایش دهد.

شرکت مذکور در توجیه کاهش تولید و همچنین دپوی محصولات خود، کمبود و کسری قطعه، عدم دریافت ارز و عدم ترخیص قطعه توسط گمرک را به عنوان علل اصلی اعلام کرده است.

این خودروساز مدعی شده است به دلیل کمبود قطعه و نرسیدن قطعه از چین، این خودرو‌ها امکان تزریق به سامانه یکپارچه را ندارد این در حالی است که در یک سال گذشته عملا مشکل کسری قطعه خودرو رفع شده است و بحرانی هم در این خصوص گزارش نشده بود؛ لذا بررسی علت توقف تولید توسط مراجع نظارتی ضروری است.

ایران خودرو پیش از آغاز نوبت دوم طرح یکپارچه خودرو اعلام کرد که در نوبت دوم طرح نیز حضور خواهد داشت و حتی هایما هم عرضه می‌کند، اما پس از مصوبه شورای رقابت و عدم تغییر قیمت این خودرو، این شرکت عرضه را در سامانه یکپارچه متوقف کرد.

پیگیری خبرنگار فارس حاکی از آن است که تعداد زیادی هایما و پارس تولیدی ایران خودرو در بینالود خراسان رضوی دپو شده است، که در صورت عدم ورود جدی نهاد‌های نظارتی ممکن است در آینده خارج از نرخ‌های شورای رقابت در بازار سوداگری عرضه شود.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها